reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Na szybko znalazłam zawartość magnezu w 100g:
-pestki dyni 540mg
-otręby pszenne 490mg
-migdały 296mg
-kasza gryczana 218mg
-orzechy laskowe 140mg
-banany 33mg

Możesz też wcinać włoskie, nerkowca, brazylijskie, słonecznik, ryby. Wody mineralne z magnezem (ja bardzo lubię Magnesię, ma 170mg/l).
Kawa, czarna herbata wypłukują magnez z organizmu.
Dzieki [emoji4] czyli jem ok [emoji4] bede musiala sie tylko przeprosic z Muszynianka, bo ostatnio mnie odrzucilo od niej na rzecz Zywca Zdroj ktory jak wiadomo jest bez zadnych wartosci [emoji6]

reklama
Jezu dziewczynki ile napisałyście 350 stron!!!! Pewnie zaleje trochę wpisów jak coś ciekawego zobaczę i będę chciała skomentować ;))) też jestem anty rządowi obecnemu i śmieje się z ich prawicowości. Takich socjalistów i robin hoodow dawno nie było. ;)))
no ja też nie daje rady czytać chociaż siadam kilka razy dziennie sprawdzić :)

A więc wczoraj o godzinie 10.02 przywitaliśmy na świecie Alicję z wagą 3200 g i wzrostem 55 cm oraz Amelie o godzinie 10.03 z wagą 3080 g i wzrostem 59 cm. To co stało się p9zniej jest nie do opisania. Tata i mama zakochani są po uszy a nasze Córcie są idealne [emoji173][emoji173][emoji173]
Nie żałuję żadnej sekundy z walki która toczyliśmy przez ostatnie lada, Dziewczynki są warte wszystkiego! Każdej łzy, każdego bólu, każdej wydanej na leczenie złotówki.
Dziewczyny uda się Wam wszystkim tylko trzeba wierzyć i walczyć do upadłego.
Pozdrawiamy [emoji173][emoji173][emoji173]
Zobacz załącznik 881541

Coś forum mi się krzyczy raz widzę x stron innym razem mniej i nie widzę niektórych posmow.
Ale najważniejsze, że widzę te dwa piekne cuda.... ;)
Ogromne gratulacje!!!!!!!!!

Ja bym nie szla na bete 7dpt. Hubcio byl dwudniowym zarodkiem i 10 dpt czy 11 bo juz nie pamietam byla beta niewiele ponad 11 a potem sie rozkrecila. Ja najwcześniej bym szla 9dpt
z tymi wczesnymi betami to tak właśnie jest, że czasem postraszą więc one są tylko dla osób o mocnych nerwach :D

reklama
Codziennie badam glukometrem. Dzisiaj mialam 114. Nic nie jem słodkiego, zwracam uwage na poziom glikemiczny tego co jem. A od jakiegos czasu jakos mnie wewnetrznie trzesie. I poczytalam ze to moze byc od cukru. Zawsze mialam w normie :)

Ja bym się wybrała do lekarza po rozszerzenie badań i do diabetologa.

Do góry