reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Chlopkers a jak twój kapuśniak, mnie dopadło i też zamawiam porcję razy dwa.
Hehe u mnie zmiany zywieniowe nastepuja z dnia na dzien, jak w kalejdoskopie [emoji6] odrzuca mnie od wielu kolejnych produktow, ale wciaz niezmiennie mam ochote na domowe obiady, gorzej ze zazwyczaj nie mam sily ich gotowac. I jedyne syfiaste zarcie na jakie mnie ciagnie to zapiekanki. Ostatnio jak jechalismy w niedziele do mojej rodzinnej miejscowosci, to zapiekanki z takiej miejscowki do ktorej chodzilam za gowniarza, snily mi sie juz w noc przed. No i na obiad niedzielny musielismy podjechac na zapieknake ekstra [emoji6] ale innych syfow staram sie nie jesc [emoji4]

reklama
Kochana idę z kobicina bo widocznie mój język jedt słaby medycznie . Ufam tylko dla Pasnika i mysle ze doszukali się czegos po przewertowaniu badan od cudotwórcy a teraz chcą pokazać jakby oni ą ę No nic czekam wtorku a encorton wezmę jeśli Pasnik nir odpisze może uda się wywalczyć ten transfer jeszcze teraz

No i super. To teraz trzymaj się tego postanowienia, nie panikuj i nie analizuj wiecej. Będzie co ma być:)

Nie powinien aż tak skoczyć. Powtórz jutro, jak dalej będzie tak wysoki to idź do lekarza.
Codziennie badam glukometrem. Dzisiaj mialam 114. Nic nie jem słodkiego, zwracam uwage na poziom glikemiczny tego co jem. A od jakiegos czasu jakos mnie wewnetrznie trzesie. I poczytalam ze to moze byc od cukru. Zawsze mialam w normie :)

Iskierko, a wiesz moze ktore dokladnie orzechy zawieraja magnez? Sorki za glupie pytanie, ale ostatnio moja tolerancja na leki mocno sie obnizyla i mdli mnie na sama mysl o dolozeniu kolejnych tabletek, czeko tez raczej nie przyjme bo odrzucilo mnie od slodkiego, natomiast staram sie jesc przynajmniej co drugi dzien po kilka orzechow do sniadania. Ale glownie nerkowce i migdaly, bo te akurat mam w domu. M bedzie dzis albo jutro na zakupach to bym mu wrzucila w liste jakies ktore doradzisz [emoji4]
Kasia, kiedys tu pisaly dziewczyny o opasce seaband czy jakos tak - ma pomagac przy redukowaniu mdlosci, moze sprobuj :)

Ludzie nie zdają sobie sprawy. Mnie w weekend znajoma męża pytała ile mam lat i skwitowała,że najwyższy czas się starać. Jej mąż jej nagadał,że to nie zawsze jest tak łatwo. A ostatnio jak mnie z kolei moja koleżanka zaczęła nagabywać kiedy dziecko,to jej powiedziałam wprost,że nie możemy mieć i tak strasznie głupio jej aię zrobiło. Za każdym razem człowiek musiałby tak odpowiadać,to może za którymś razem przestaliby się wtrącać,ale też nie zawsze ma się ochotę przed każdym tłumaczyć.
Na całe szczęście, niedługo nikt ci nie będzie takich pytań zadawał:-) :)

Kasia, kiedys tu pisaly dziewczyny o opasce seaband czy jakos tak - ma pomagac przy redukowaniu mdlosci, moze sprobuj :)
Ok dzieki, poszukam, popatrze, zorientuje sie [emoji4] ale nie przemawia do mnie ze opaska moze pomoc na takie dolegliwosci [emoji6] choc jesli innym pomaga, to kto wie.. Btw wlasnie mialam sie polozyc na pierwsza drzemke, a tu sasiad sobie zaczal wiercenie. Kurcze wierci tak od polowy czerwca. Jakby chcial a nie mogl [emoji35]

reklama
Dziewczyny, pozwólcie, ze wrócę do tematu jescze raz. Jak się golicie? tak całkiem na zero czy coś zostawiacie? bo ja nie brdzo lubię na zero, bo wtedy mam skłonności do infekcji, a co z odbytem?:oo2:

Każdy się goli tak jak lubi. Lubi właściciel piczki a nie lekarz:D. Lekarzowi to zwisa czy jesteś na zero, czy przychodzisz z buszem, czy ufarbowana na czerwono.

Do góry