Jestem od wczoraj do końca tygodnia ba l4.. Tak serduszko juz widzieliśmy 2 tygodnie temuTo l4 wez. Jest juz serducho?
reklama
Szczescie1986
Fanka BB :)
Tak dokładnie dlatego normalnie od jutra mam brać encorton ,a we wtorek wizyta z dr ale ta na sama myśl ze będę brać sterydy mówią wcześnie stanowczo NIE , a ekografie robią u w 8 dc,a pregnyl biorę zawsze 12 dniu i transfer w 14 wiec wątpię ,żeby sid zgodziła na początek sierpniaAle w 10 dniu cyklu raczej nie zaczynasz progesteronu tylko w okolicach 14 dc a transfer ok 20 dc
Taki tez mam planSroczko kochana z Twoim kręgosłupem to myśl już o L4 ciazowym i w domu odpoczywaj bo się wykonczysz na siedząco [emoji8]
Szczescie1986
Nie kochana to nir Polska to głupi kraj oni myślą zacofanie wątpię żeby tak zrobili ,ale będę próbowaćProbowac mozesz... moze oni zrobia ci zwykle badanie krwi, zeby cie uspokoic a tych i z zaskoczenia wezmiesz i bach na 01.08 sie umowisz
Gratulacje!!!!!A więc wczoraj o godzinie 10.02 przywitaliśmy na świecie Alicję z wagą 3200 g i wzrostem 55 cm oraz Amelie o godzinie 10.03 z wagą 3080 g i wzrostem 59 cm. To co stało się p9zniej jest nie do opisania. Tata i mama zakochani są po uszy a nasze Córcie są idealne [emoji173][emoji173][emoji173]
Nie żałuję żadnej sekundy z walki która toczyliśmy przez ostatnie lada, Dziewczynki są warte wszystkiego! Każdej łzy, każdego bólu, każdej wydanej na leczenie złotówki.
Dziewczyny uda się Wam wszystkim tylko trzeba wierzyć i walczyć do upadłego.
Pozdrawiamy [emoji173][emoji173][emoji173]
Zobacz załącznik 881541
Wszystkiego dobrego!!!!!
Zazdrość mnie ściska moja kochana, super
Szczescie1986
Boże co za widok gratulacje ... dużo zdrówka i cierpliwości ...,a jeszcze niedawno pamietam ciebie na początku forum walczącą o szczęście ...a dziś wygrana ze szczęściem kochana super ,aż dech zapiera i jak bym mogła to bym ci wysłała swoje zdjęcie jak teraz rycze ,ale z szczęścia ze wszystko jest możliwe i ze one są takie piękneA więc wczoraj o godzinie 10.02 przywitaliśmy na świecie Alicję z wagą 3200 g i wzrostem 55 cm oraz Amelie o godzinie 10.03 z wagą 3080 g i wzrostem 59 cm. To co stało się p9zniej jest nie do opisania. Tata i mama zakochani są po uszy a nasze Córcie są idealne [emoji173][emoji173][emoji173]
Nie żałuję żadnej sekundy z walki która toczyliśmy przez ostatnie lada, Dziewczynki są warte wszystkiego! Każdej łzy, każdego bólu, każdej wydanej na leczenie złotówki.
Zobacz załącznik 881541
dżoasia
Są tak cudowne, śliczne i wspaniale ze nie ma tego jak ująć w słowa w ogóle to wyglądają na jednojajowe ooooogromne gratulacje!! Trzymaj się mamciu, dochodź szybciutko do siebie i ciesz się pełnią zycia aaaaaaaajjj są takie do zacałowania!!!A więc wczoraj o godzinie 10.02 przywitaliśmy na świecie Alicję z wagą 3200 g i wzrostem 55 cm oraz Amelie o godzinie 10.03 z wagą 3080 g i wzrostem 59 cm. To co stało się p9zniej jest nie do opisania. Tata i mama zakochani są po uszy a nasze Córcie są idealne [emoji173][emoji173][emoji173]
Zobacz załącznik 881541
Justin87
Jeśli już bierzesz steryd, to nie możesz odłożyć z dnia na dzień. Nagłe odłożenie sterydu może być dużo gorsze w skutkach niż jego branie.Nawet przez miesiąc jak będę brać ten steryd to mowisz ,ze będzie ok ? A nie lepiej wziasc od następnej miesiaczki ?
Justin87
Jaki słodziak.Ok teraz chyba poprawnie;-)
W którym tc jesteś?
Taki chudzinek malusi. Coś pięknego. <3
reklama
Dokładnie 12t5d;-) no taki jest śmieszny. Mój kosmitka;-) @walczaca o szczescie z całego serca Ci gratuluję:-* są prześliczne i faktycznie wyglądają na jednojajowe;-) jesteś dzielna:-*Jaki słodziak.
W którym tc jesteś?
Taki chudzinek malusi. Coś pięknego. <3
Podziel się: