reklama
misis188
Fanka BB :)
Nie odstawiaj jednego i drugiego na raz. Zrob tak jak zalecił mi wujek Jarek.tj. najpierw acard a potem 5 dni pozniej ckexanJa obecnie jestem pod koniec 15 tc i lekarz właśnie kazał mi odstawić clexan i acard i jakoś się boję, że to za wcześnie....
Za 14 dni ale pewnie wczesniej zrobie[emoji4]Czadzik! Kiedy beta?
chlopkers
Mi moj kazal powoli odstawiac encorton w 8tc a luteine i lutinus od 9tc, tak ze w 13tc bede juz bez sztucznego progesteronu [emoji4]Ja obecnie jestem pod koniec 15 tc i lekarz właśnie kazał mi odstawić clexan i acard i jakoś się boję, że to za wcześnie....
adansonia
Jezu ja sie boję piekielnie jak mi każą odstawić jakoś bezpieczniej się czuje z tym progresteronem ja narazie od następnego tyg schodzę estrofen A od 8 tyg z encortonu czekam na decyzję pasnika jak długo brać clexaneMi moj kazal powoli odstawiac encorton w 8tc a luteine i lutinus od 9tc, tak ze w 13tc bede juz bez sztucznego progesteronu [emoji4]
chlopkers
Ja tez sie obawiam ale mam swiadomosc ze calej ciazy na lekach nie przejde. I zakladam, ze lekarz z kliniki wie co robi [emoji4] pewnie dlatego kaza to wszystko odstawiac stopniowo, zeby obserwowac organizm, w razie czego wrocic do poprzednich dawekJezu ja sie boję piekielnie jak mi każą odstawić jakoś bezpieczniej się czuje z tym progresteronem ja narazie od następnego tyg schodzę estrofen A od 8 tyg z encortonu czekam na decyzję pasnika jak długo brać clexane
dżoasia
dziewczyny tu pisały o różnych cudach, może przynajmniej jeszcze 2 dni sie wstrzymajW sensie tak miala przy udanym transferze oczywoscie wiem ze pewnie nikt, ale glupio by bylo odstawoc leki i miec cos na sumieniu
przykro mi
Justin87
Ja tak samo się obawiam schodzenia z leków. :/Jezu ja sie boję piekielnie jak mi każą odstawić jakoś bezpieczniej się czuje z tym progresteronem ja narazie od następnego tyg schodzę estrofen A od 8 tyg z encortonu czekam na decyzję pasnika jak długo brać clexane
gosia321
3 cykle dziala leczenie wiec mysle ze nie ma po co zawracac mu glowyKochana to prawda , ale dziś to tyle łez poleciało ,ze Chyba musiałam się wypłakać bo tak trochę lżej...myslisz zapytać Pasnika o ten kolejny cykl co teraz itd? Czy już mu gitary nie zawracać ?
reklama
gosia321
To chyba nie takie straszne tez sie balam a teraz jestem juz bez estrofemu i zeszlam juz z 3x2 luteiny podjezykowej zostalo mi 1x1 utrogestanu i 1 agolutin jeszcze 8 dni i odstawiam wszystko. Ewentualnie jutro sie spytam lekarza czy w zwiazku z krwiakiem nie wlaczyc na jakis czas duphastonu. A wynik progesteronu z wczoraj bez lekow 46Ja tak samo się obawiam schodzenia z leków. :/
Od 12 tygodnia ciazy progesteron jest juz wytwarzany przez lozysko wiec mozna spokojnie nie brac juz nic jesli nie ma plamien
Podziel się: