reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja obecnie jestem pod koniec 15 tc i lekarz właśnie kazał mi odstawić clexan i acard i jakoś się boję, że to za wcześnie....

reklama
Mi moj kazal powoli odstawiac encorton w 8tc a luteine i lutinus od 9tc, tak ze w 13tc bede juz bez sztucznego progesteronu [emoji4]
Jezu ja sie boję piekielnie jak mi każą odstawić ;) jakoś bezpieczniej się czuje z tym progresteronem :) ja narazie od następnego tyg schodzę estrofen A od 8 tyg z encortonu:) czekam na decyzję pasnika jak długo brać clexane

Jezu ja sie boję piekielnie jak mi każą odstawić ;) jakoś bezpieczniej się czuje z tym progresteronem :) ja narazie od następnego tyg schodzę estrofen A od 8 tyg z encortonu:) czekam na decyzję pasnika jak długo brać clexane
Ja tez sie obawiam ale mam swiadomosc ze calej ciazy na lekach nie przejde. I zakladam, ze lekarz z kliniki wie co robi [emoji4] pewnie dlatego kaza to wszystko odstawiac stopniowo, zeby obserwowac organizm, w razie czego wrocic do poprzednich dawek

reklama
Ja tak samo się obawiam schodzenia z leków. :/
To chyba nie takie straszne tez sie balam a teraz jestem juz bez estrofemu i zeszlam juz z 3x2 luteiny podjezykowej zostalo mi 1x1 utrogestanu i 1 agolutin jeszcze 8 dni i odstawiam wszystko. Ewentualnie jutro sie spytam lekarza czy w zwiazku z krwiakiem nie wlaczyc na jakis czas duphastonu. A wynik progesteronu z wczoraj bez lekow 46
Od 12 tygodnia ciazy progesteron jest juz wytwarzany przez lozysko wiec mozna spokojnie nie brac juz nic jesli nie ma plamien

Do góry