Never give up
Fanka BB :)
Ja też @Olk@24 taki widzę... więc może to pomyłka z tym wrzesniemkochana weszłam teraz i jest termin dopiero na 13 pazdziernika w wa-wie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też @Olk@24 taki widzę... więc może to pomyłka z tym wrzesniemkochana weszłam teraz i jest termin dopiero na 13 pazdziernika w wa-wie
Na drugim watku dziewczyna pytala, dam jej znac i jak bedzie zainteresowana to cie tam oznacze, oki? To sie zgadacie.Nadal aktualny trzymam cały czas z nadzieją że komuś się przyda
I szczęście tak zrobi matko jak tak zyc w niepewnościZalezy co to za leki beda. Niech @Szczescie1986 napisze do pasnika czy moze brac i problem z glowy
Oki nie ma sprawyNa drugim watku dziewczyna pytala, dam jej znac i jak bedzie zainteresowana to cie tam oznacze, oki? To sie zgadacie.
Juz po. Wracam z Kajeluchem do domku i czekam do 19 na wlew z intrapilidu
Hehe a mam sie chwalic ile my dojezdzamy? [emoji6] 4-5h zaleznie od sytuacji na trasieTo moze sprobuj zadzwonic znowu jutro i jak ktos inny odbierze to bedzie bardziej wyrozumialy? Trzeba sie czasem podobijac. A walczyc maaaaasz sile, tylko na razie ukryta bo ogarnal cie wqrw. Bedzie dobrze, tylko ci sie nacierpimy przez samo czekanie to nasz.
Ps. Ja do swojej jade ponad godzine
Dokladnie, jesli recepcjonistka Cie oleje dopominaj sie o osobe decyzyjna. Bez jajImmunosupresja jest wazna przez 3 miesiące, wiec na pewno zdazysz. Pojedź tam jutro ale spotkaj się z koordynatorem, nie z pania z recepcji.
Musimy walczyć o nasze szczęście!
Najwazniejsze jakim dysponuja laboratorium i czy maja dobrych embriologow, ile sukcesow? Wrazenie to jakby drugorzedna kwestiaMalutka nie znaczy ze gorsza mam porownanie z wieksza klinika macierzynstwem i artvimed duzo pozytywniej oceniam. Myslam ze moze ktoras z Was robila tam in vitro