reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
8 dpt beta ujemna blastocysta. Jesli istnieje jedna osoba ktora tak miała to niech się odezwie ale jak tak mysle, że czas odstawić leki bo sie na nich starsznie czuje:(

W sensie tak miala przy udanym transferze:D oczywoscie wiem ze pewnie nikt, ale glupio by bylo odstawoc leki i miec cos na sumieniu:D

To moze sprobuj zadzwonic znowu jutro i jak ktos inny odbierze to bedzie bardziej wyrozumialy? Trzeba sie czasem podobijac. A walczyc maaaaasz sile, tylko na razie ukryta bo ogarnal cie wqrw. Bedzie dobrze, tylko ci sie nacierpimy przez samo czekanie to nasz.
Ps. Ja do swojej jade ponad godzine ;)
Hehe a mam sie chwalic ile my dojezdzamy? [emoji6] 4-5h zaleznie od sytuacji na trasie

Immunosupresja jest wazna przez 3 miesiące, wiec na pewno zdazysz. Pojedź tam jutro ale spotkaj się z koordynatorem, nie z pania z recepcji.
Musimy walczyć o nasze szczęście!
Dokladnie, jesli recepcjonistka Cie oleje dopominaj sie o osobe decyzyjna. Bez jaj
Edit: juz doczytalam ze w Twojej klinice nie ma tramsferow w lipcu. No nic trudno. Bedziesz musiala poczekac [emoji58]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry