reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ale jesli oni zaproponuja ci leczenie immunologiczne to nie bedziesz miala wyjscia bedziesz musiala powiedziec o wujku Jarku. Hmm i chyba nie jest to takie zabronione bo znam dziewczyne ktora tez leczy sie w Belgi i miala leczenie u Pasnika i nic jej nie mowili ze nie moze
No właśnie to zależy jaka klinika :mad: ja raz powiedziałam ,ze będę korzystać z badan w Polsce ze względu na język to poczułam się jakby polska była ta najgorsza ,a lekarze gowno wiedza itd choć ja się z tym nie zgadzam ;) albo cwaniaki wcześniej pokazywałam badania dla tego immunologa i przepiszą mi może to samo,a potem będzie ze to niby ich zasługa :mad: sama już nie wiem co o tym myśleć
Grunt gruntem kolejny miesiąc w plecy

reklama
To w takim razie kochana pozostaje ci cierpliwie czekac i zrelaksowac sie do kolejnego cyklu. Pamietaj ivf uczy cierpliwosci a czekanie zostaje wynagrodzone ;)
Kochana to prawda , ale dziś to tyle łez poleciało ,ze Chyba musiałam się wypłakać bo tak trochę lżej...myslisz zapytać Pasnika o ten kolejny cykl co teraz itd? Czy już mu gitary nie zawracać ?

Kochana to prawda , ale dziś to tyle łez poleciało ,ze Chyba musiałam się wypłakać bo tak trochę lżej...myslisz zapytać Pasnika o ten kolejny cykl co teraz itd? Czy już mu gitary nie zawracać ?
Kochana, na razie mu nie zawracaj gitarki. Poczekaj do wizyty w klinice, zobaczysz jakie leczenie ci dadza i wtedy sie odezwij do Pasnika. Ja bym im na razie nie mowila o Pasniku. Moze to co ci dadza nie bedzie przeszkadzalo. Jak ci Pasnik powie zeby nie brac tego co w klinice przepisza to wtedy im powiesz, albo nic nie bedziesz mowic, po prostu nie bedziesz brac lekow czy cos.

Kochana, na razie mu nie zawracaj gitarki. Poczekaj do wizyty w klinice, zobaczysz jakie leczenie ci dadza i wtedy sie odezwij do Pasnika. Ja bym im na razie nie mowila o Pasniku. Moze to co ci dadza nie bedzie przeszkadzalo. Jak ci Pasnik powie zeby nie brac tego co w klinice przepisza to wtedy im powiesz, albo nic nie bedziesz mowic, po prostu nie bedziesz brac lekow czy cos.
Tak do wtorku już nie dużo zostało poczekam i zobaczę ,ale dziwne ,ze wtedy nic nie było i kazała czekac na szczęście ,a dziś dowiedziałam się ze chce spotkanie ze mna dobrze ze wogole zadzwoniłam bo oni sami nie tacy szybcy żeby zadzwonić do pacjenta ...
No i dziewczyny jak tutaj in vitro to uczy cierpliwości i walki z czasem ....

nasienie ok, jajowody tez drozne, mam duzo badan zleconych przez przybicienia jeszcze czekam na reszte wynikow, on tez sie chyba immunologia zajmuje? Na razie powiedzial tylko ivf a nie leczenie
Ja bylam.u niego 2 razy jak leczylam sie w Macierzyństwie ale mie ma co porownywac jego do docenta Pasnika. Więc jesli wyniki sa ok to ja osobiście olalabym Przybycienia i udala sie do kogos kto faktycznie ma pojecie o immunologii a o Przybycieniu różne sa opinie

Ja bym ogóle tych lekow nie brała. Przeciez nikt Ci do zoladka nie bedzie zagladac czy wzięłas lek czy nie. Jesli musisz je wykupic u nich to chyva bym dla picu wykupila ale absolutnie bym nie brala

reklama
Do góry