reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Bo kiedys zrobilam test i byla jasna kreska a bhcg wyszlo 26 wiec wydaje mi sie, ze jednak powinno cos wyjsc juz w tescie... poza tym juz tyle razy w zyciu na te bhcg latalam,ze jak sobie pomysle ze znowu to robie po to zeby wynik byl ujemny to jakos nie mam sily.
Z tymi testami różnie bywa. Mi kiedyś wyszła kreska - co prawda jakaś dziwna, ale wyszła, a beta na drugi dzień była dopiero 4. U @Biedroneczka83 test był biały a beta ponad 100. Trzeba sie przejść na tą betę, nie ma rady. Ale fakt - jeśli dzisiaj 7dpt to raczej powinno coś wyjść (mówię o becie). Chociaż i inne cuda się działy na tym forum. Albo idź na betę i jeśli nic nie wyjdzie to poczekaj do tego 10-12dpt i potwórz, żeby wiedziec czy możesz leki odstawić, a jak nie to czekaj na betę do 12dpt, tylko nie katuj się sikaczami już. Które to twoje podejście?

reklama
Z tymi testami różnie bywa. Mi kiedyś wyszła kreska - co prawda jakaś dziwna, ale wyszła, a beta na drugi dzień była dopiero 4. U @Biedroneczka83 test był biały a beta ponad 100. Trzeba sie przejść na tą betę, nie ma rady. Ale fakt - jeśli dzisiaj 7dpt to raczej powinno coś wyjść (mówię o becie). Chociaż i inne cuda się działy na tym forum. Albo idź na betę i jeśli nic nie wyjdzie to poczekaj do tego 10-12dpt i potwórz, żeby wiedziec czy możesz leki odstawić, a jak nie to czekaj na betę do 12dpt, tylko nie katuj się sikaczami już. Które to twoje podejście?
Pierwsze, ale nie mam mrozakow stad tez i ta cala depresja. Bo jak transfer byl we wtorek to dzisiaj jest juz nawet 8dpt tak?

Dziękuję trochę się że stresowalam że z 11 tylko 5 ale nie wiem co teraz one się wda zapladniaja i co z tych 5 może być jeszcze mniej tak?
Tak to zależy jak się zapłodnia i jak się będą dzielić. Mi pobrali 15, gdzie 14 było dojrzałych z czego 10 się zaplodnilo a do blasyocysty przetrwało 7, jedna mam podana która rośnie w moim brzuszku a 6 jeszcze zamrożonych.

Pierwsze, ale nie mam mrozakow stad tez i ta cala depresja. Bo jak transfer byl we wtorek to dzisiaj jest juz nawet 8dpt tak?
Dzisiaj 7dpt, bo dnia transferu nie liczysz. Teraz nic już nie możesz zrobić, trzeba czasu. Gdzie się leczysz? Jaki u Was problem? Nie wiem czy pisałas, nie pamiętam.

Mieciu, wszystko pod kontrolą. Te niteczki mogły być spowodowane drapnięciem od cewniczka, jak go doktorek przeciskał przez kanał szyjki.
A i progesteronu masz tez tyle co ja :D
Kurczaki, to ja jakoś chyba za dużo mam tego progesteronu. Mam 3×1 dupka i 3×2 lutinusa, kazał brać leki jak wcześniej plus dołożył dupka. Ja wczoraj po punkcji trochę krwawiłam,ale to też pewnie od tego gmerania i staram się tym nie przejmować. Za to analizuję w każdą stronę pytania doktorka G. czy byłam kiedyś w ciąży i czy miałam już transfer wcześniej. Jakoś wbiłam sobie do głowy,że zobaczył coś złego na usg :(

reklama
Do góry