reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny wszystko ok serduszko bije jaka dzwon.Maly ma już nóżki i rączki widać było na usg:)I prawie 2cm długości;) lekarz powiedział że skorcze są normalne jak czuje że idzie cytuję walnąć relanium lub spasmoline ;) Na szczęście nie mam krwiakow itp.
To cudownie. 2 cm to już kawał bejbika. [emoji16]

reklama
Dziewczynki ja juz jestem po wlewie z accofilu, progesteron do transferu poniedziakowego rozpisany, tym razem nie mam lutinusa tylko 3 x 1 duphastom i 2 x 1 crinone. Podkreslalam dr Grettce, ze mam fobie ;) na punkcie niskiego progesteronu przez plamienia po ostatnim transferze, ale powiezial, ze to co mi przepisal to jest duza dawka, myslicie, ze jest ok? Aa jeszcze jedno po tym accofilu jak bylam w toalecie to pare ‘niteczek’ krwi wyplynelo, myslicie, ze to jest normalne?

Hej dziewczyny wszystko ok serduszko bije jaka dzwon.Maly ma już nóżki i rączki widać było na usg:)I prawie 2cm długości;) lekarz powiedział że skorcze są normalne jak czuje że idzie cytuję walnąć relanium lub spasmoline ;) Na szczęście nie mam krwiakow itp.

I po co Kochana te nerwy:D kawał człowieka już z Twojej fasolinki:biggrin2: Gratuluję!!! Kiedy teraz kolejna wizyta??

Gadalam. Mam 2x1 crinone i 3x1 dupek...
Jajniki widziałam na usg powiekszone wiec pewnie dlatego tak bola.
Ale z tym antybiotykiem to ekstra... jeden dzien bez. Pfff. Cos mi na mozg padlo.
A wlasnie a propo labu to dzwonil dzis ten glowny embriolog dr S. I on wlasnie mowi ze "cud". Az sobie usiasc musialam. Wczoraj nie bylo nic, zadnego podzialu i w ciagu 24h narobily sie podzialy za 3 doby.

Kurcia jeszcze raz za wojowniczego maluszka trzymamy :) widze, ze u ciebie progesteron rozpisany tak samo jak u mnie. Ja Tam szantazowalam o jak najwieksza dawke ;). Czy te antybiotyki to przed crio tez sie dostaje czy tylko po punkcji? Bo ja ani ty razem ani ostatnim nie mialam zaleconych zadnych antybiotykow.

Swoja droga chyba nie we wszystkich klinikach daja antybiotyki?

Teraz jeszcze glowe trzeba na te pare dni wylaczyc jakos.
A mowilam kup sobie puzzle:) najczęściej wlasnie chyba ten główny embriolog dzwoni, przynajmniej jak ja mialam zabiegi i transfery i strasznie go lubie bo super wyluzowany jest a nie jakieś ę ą

reklama
Do góry