reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kurcia jeszcze raz za wojowniczego maluszka trzymamy :) widze, ze u ciebie progesteron rozpisany tak samo jak u mnie. Ja Tam szantazowalam o jak najwieksza dawke ;). Czy te antybiotyki to przed crio tez sie dostaje czy tylko po punkcji? Bo ja ani ty razem ani ostatnim nie mialam zaleconych zadnych antybiotykow.
Po punkcji tylko

reklama
Wiem, ze to pewnie denerwujace pytanie, ale tak na logike, transfer blastocysty mialam w zeszly wtorek. Czyli dzisiaj test z moczu powinien juz cos pokazac? Czuje sie typowo jak na okres, chce trzezwo spojrzec na swoja sytuacje. Bo chyba nie istnieje osoba co miala typowe napiecie przedmiesiaczkowe, po 7 dniach teat ujemny a nagle sie okazalo ze sie udalo?:(

W niedzielę czułam się tak dobrze, że aż się wystraszyłam ale od wczoraj mam znowu mdłości ale bez efektu zwrotnego. Jednak jest dużo lepiej niż w zeszłym tygodniu. W piątek mam wizytę u gina i mam nadzieję, że z moimi kluskami wszystko ok. Trochę się martwię, że mi tylko trochę niedobrze. Schiza na maksa. ;)
Kochana ja strasznie wymiotiwalam.przez 7 tygodni a potem.z dnia na dzien nic inie bylo to tak ze w piatek wymiotowalam.mniej a w sobote juz nie tylko w piatek zygalam jak kot a w sobote nic:) w niedziele bylam na imprezie i sie jyz obzeralam:)

Dziewczynki ja juz jestem po wlewie z accofilu, progesteron do transferu poniedziakowego rozpisany, tym razem nie mam lutinusa tylko 3 x 1 duphastom i 2 x 1 crinone. Podkreslalam dr Grettce, ze mam fobie ;) na punkcie niskiego progesteronu przez plamienia po ostatnim transferze, ale powiezial, ze to co mi przepisal to jest duza dawka, myslicie, ze jest ok? Aa jeszcze jedno po tym accofilu jak bylam w toalecie to pare ‘niteczek’ krwi wyplynelo, myslicie, ze to jest normalne?
Mieciu, wszystko pod kontrolą. Te niteczki mogły być spowodowane drapnięciem od cewniczka, jak go doktorek przeciskał przez kanał szyjki.
A i progesteronu masz tez tyle co ja :D

Wiem, ze to pewnie denerwujace pytanie, ale tak na logike, transfer blastocysty mialam w zeszly wtorek. Czyli dzisiaj test z moczu powinien juz cos pokazac? Czuje sie typowo jak na okres, chce trzezwo spojrzec na swoja sytuacje. Bo chyba nie istnieje osoba co miala typowe napiecie przedmiesiaczkowe, po 7 dniach teat ujemny a nagle sie okazalo ze sie udalo?:(
Kochana a czemu sie katujesz testami a nie pójdziesz na betę? Leczysz się w pl?

Mieciu, wszystko pod kontrolą. Te niteczki mogły być spowodowane drapnięciem od cewniczka, jak go doktorek przeciskał przez kanał szyjki.
A i progesteronu masz tez tyle co ja :D

Super dzieki Dzoasia to trwam w spokoju :). Jakby co to mam jeszcze kilka opakowan lutniusa z poprzedniego transferu. U ciebie chyba kolejne podgladanie jutro? :)

Kochana a czemu sie katujesz testami a nie pójdziesz na betę? Leczysz się w pl?
Bo kiedys zrobilam test i byla jasna kreska a bhcg wyszlo 26 wiec wydaje mi sie, ze jednak powinno cos wyjsc juz w tescie... poza tym juz tyle razy w zyciu na te bhcg latalam,ze jak sobie pomysle ze znowu to robie po to zeby wynik byl ujemny to jakos nie mam sily.

reklama
Do góry