reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Wpadam w panikę...złapał mnie dość mocny Skórcz przed momentem taki jak przy nie udanych transferach....nie mam plamienia. Do tego to termin spodziewanej miesiączki 2 po transferze... lyknelam spasmoline rozkurczowo. Dobrze że jadę do lekarza na kontrolę jutro. Dziewczyny tak strasznie się boję poronienia

reklama
Wpadam w panikę...złapał mnie dość mocny Skórcz przed momentem taki jak przy nie udanych transferach....nie mam plamienia. Do tego to termin spodziewanej miesiączki 2 po transferze... lyknelam spasmoline rozkurczowo. Dobrze że jadę do lekarza na kontrolę jutro. Dziewczyny tak strasznie się boję poronienia
Kochana na spokojnie. Nerwy nic nie pomoga a tylko niepotrzebnie zestresuja dzidzie. Wypoczywaj!
Trzymam mocno kciuki za Twoja dzidzie! [emoji173][emoji173]

Poloz sie, odpocznij. Masz relanium? Moze wez. Bo nerwy tu nie pomoga.

Poloz sie i wypoczywaj.

Mi dr dzisiaj powiedział, że spasmoline można łykać "jak cukierki" - może weź drugą tabletkę jeśi bardzo cie boli. Wiem jaki to strach... ale nic innego nie możesz zrobić. Jak masz relanium to łyknij i spróbuj sie przespać... Oby to nie było nic strasznego!

@adansonia połóż się i leż... panika nie pomoże :*

reklama
Dziewczyny, wracam do tematu z moim TSH. W czwartek 12.07 mialam wynik 3.6 przy dawce 25mg euthyroxu, zwiekszylam dawke do 50 mg. W srode 18.07 wynik tsh byl 2.4 wiec zostalam przy dawce euthyroxu 50mg. Dzisiaj znowu badalam tsh i wynik jest 2.9... w sobote 21.07 byl transfer i nie chce zaszkodzić. Powinnam zwiększyć dawke?

Do góry