reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kurciu ultra długi to chyba nie był jednak trafiony pomysł. No cóż, modlę się za tego twojego jedenaczka. Jest jeszcze dr House w novum a warszawa rzut beretem. Ważne że choć jest jedna. Z całych sił kciuki zaciśnięte.
No niestety nie był trafiony... Tylko jestem w GynC związana pakietem 2+1 więc chyba na razie tam zostanę... a dr House to który?

Podzieli się zobaczysz mi też przetrzymywali będzie dobrze
A Tobie ile przetrzymali ?

zaaaaazdro... kurcze kusisz kusisz tym basenem... uwielbiam, tylko posrakana jestem, żeby jakiegoś dziada nie złapać :( chociaż jak chodziłam na basen to nigdy raczej nic mi nie było, tzn nie robiłam wtedy wymazów, ale nigdy nie miałam jakichś dziwnych pieczeń, swędzenia czy cos... hmmmmmm
Hej dżoasia jeśli moge Ci cos doradzic to przed i po basenie posmaruj sie zapobiegawczo clotrimazolem czy tam to się tam pisze. Sposób mojego doktorka [emoji4]

Jedna dojrzala. Jedna niedojrzala komorka byla.
Ta jedna sie zaplodnila. Wytworzyla przedjadrze ale sie jeszcze nie podzielila wiec jest opozniona w rozwoju...
Jutro maja dac znac. Albo bedzie transfer jutro, albo ja przytrzymaja do 5 doby. No albo odwolaja zupelnie.
Niunia pamiętaj, że nie jedna już była w podobnej sytuacji...
Kurciu nasza - słońce wyjrzało na niebie specjalnie dla Ciebie :*

Kochana to jest bardzo.fajna babka. Chyba @Iskra_82 pisala ze robila jej transfer. Ja sie u niej leczylam kiedyś w Krakowie w Parensie i złego slowa o.niej nie powiem

Mi robiła 2 razy transfer. Pierwszy trochę bolało jak tą aparaturę zakładała, przy drugim poprosiła o lekko pełny pęcherz i poszło jak po maśle:) Nawet nie wiem czy przypadkiem ona mi tego szczęśliwego nie robiła:)
Przepraszam, że tak późno piszę, zrobiłam sobie ostatni parodniowy urlop a Wy naprodukowałyście w tym czasie 200 stron i jestem dopiero na czwartku :p

reklama
Do góry