reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Pol godziny przed toba:) moze dasz rade byc troche wczesniej?:)
A crinone jest tez w pl tylko wychodzi niestety drozej niz w czechach

Zobacze jak sie wyrobie, postaram sie i dam znac :) bo wlasnie zombie wychodzi z lozka, wczoraj przylecialam po polnocy i probuje sie doprowadzic do stanu uzywalnosci ;) wiec jak zobaczysz kogos ‘wyplutego’ na poczekni to ja Mieciu we wasnej osobie [emoji23]

reklama
Jedna dojrzala. Jedna niedojrzala komorka byla.
Ta jedna sie zaplodnila. Wytworzyla przedjadrze ale sie jeszcze nie podzielila wiec jest opozniona w rozwoju...
Jutro maja dac znac. Albo bedzie transfer jutro, albo ja przytrzymaja do 5 doby. No albo odwolaja zupelnie.
No.to teraz ✊✊✊✊ za dzielnego wojownika

Ta jedna sie zaplodnila. Wytworzyla przedjadrze ale sie jeszcze nie podzielila wiec jest opozniona w rozwoju...
Jutro maja dac znac. Albo bedzie transfer jutro, albo ja przytrzymaja do 5 doby. No albo odwolaja zupelnie.
Kurciu ultra długi to chyba nie był jednak trafiony pomysł. No cóż, modlę się za tego twojego jedenaczka. Jest jeszcze dr House w novum a warszawa rzut beretem. Ważne że choć jest jedna. Z całych sił kciuki zaciśnięte.

Podzieli się zobaczysz mi też przetrzymywali będzie dobrze

Kurciu trzymam kciuki cały czas zaciśnięte za Twojego jedynaczka!

Kurcia trzymamy za zarodeczek. Najgorsze jest to czekanie i mysenie ale wierze, ze bedzie dobrze kochana, jestem myslami z toba i musi byc dobrze [emoji173]️

MOJE drogie forumowe baby jagi wszystko wiedzące. Proszę pisać co pomaga np. tydzień przed transferem i po. Oki czerwony syrop 1 lampkę wprowadzam od 01.08.2018 , pisałyście coś o świeżym ananasku - proszę podpowiedz od kiedy do kiedy go szamać , no i co jeszcze można źreć. Supli wcinam całą garść. Dzięki.

reklama
Do góry