reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej Dziewczynki :)
Jak by ktorejs z was zwolnił sie termin do doc. Paśnika na 1 wrzesnia to ja jestem chetna :)
Z gory dziekuje :) ;)

Kochane ja mam jeszcze jedno pytanie odnosnie konfliktu serologicznego , ma ktoras z was ? Bralyscie jakies leki lub szczepionki ? Jaka jest wasza opinia trzeba nie trzeba ? Mam kolezanke , ciąża naturalna bez powiklan 6 miesiąc i lekarze jej mówią ze to jej decyzja czy chce czy nie...
I sama nie wie co robic...

No niestety nie był trafiony... Tylko jestem w GynC związana pakietem 2+1 więc chyba na razie tam zostanę... a dr House to który?

A Tobie ile przetrzymali ?
Kurciu dr house to Lewy z Novum. Specyficzmy ale lubi konkurencję z katowicami i cieszy się jak ich pokona. Póki co jest jedynaczek i nic nie myślimy. Pamiętaj przed tobą jeszvze wiele drzwi do ściany jeszcze dłuuuuuga droga. Trzymaj się kochana.

reklama
Do góry