Never give up
Fanka BB :)
Asiu i jak Twoje jajeczka???Ja wlasnie po wizycie jestem i siedze na recepcji. Rozowo-granatowa bluzka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Asiu i jak Twoje jajeczka???Ja wlasnie po wizycie jestem i siedze na recepcji. Rozowo-granatowa bluzka.
Ja wlasnie po wizycie jestem i siedze na recepcji. Rozowo-granatowa bluzka.
Ja wlasnie po wizycie jestem i siedze na recepcji. Rozowo-granatowa bluzka.
My siedzimy na dole w tej knajpce i pijemy kawe z mezami. Zapraszamy po wizycie.Ja juz pod gabinetem siedze bo zaraz wchodze czarna sukienka
Olcia ja zwalniam na 27 sierpnia więc jeżeli jesteś chętna na ten termin pisz na privHej Dziewczynki
Jak by ktorejs z was zwolnił sie termin do doc. Paśnika na 1 wrzesnia to ja jestem chetna
Z gory dziekuje
Kurciu dr house to Lewy z Novum. Specyficzmy ale lubi konkurencję z katowicami i cieszy się jak ich pokona. Póki co jest jedynaczek i nic nie myślimy. Pamiętaj przed tobą jeszvze wiele drzwi do ściany jeszcze dłuuuuuga droga. Trzymaj się kochana.No niestety nie był trafiony... Tylko jestem w GynC związana pakietem 2+1 więc chyba na razie tam zostanę... a dr House to który?
A Tobie ile przetrzymali ?
No pięknie! Kawę sobie piją a my?????? Nic nie wiemyMy siedzimy na dole w tej knajpce i pijemy kawe z mezami. Zapraszamy po wizycie.