reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Transfer przesunięty bo mam 21 pęcherzyków i chyba się lekarz boi żeby nie doszło do hiperki ale on mnie od początku tak nastawial, powiedział że w ten sposób są największe szanse

Haha! no pamietam ten link ale nie kojarze twojej historii. Co teraz robisz?
Właśnie dzisiaj wróciłam od Pasikonika :)
Zlecił szereg badań i zaczynam działać od przyszłego tygodnia :)
Na ta chwilę mam całą pierwszą procedurę za sobą i 5 transferów w tym jedną z dwoma zarodkami cb
Więc teraz walczę aby nowa procedura przyniosła sukces...

Transfer przesunięty bo mam 21 pęcherzyków i chyba się lekarz boi żeby nie doszło do hiperki ale on mnie od początku tak nastawial, powiedział że w ten sposób są największe szanse
nie wiem czy to wyjątkowo w moim przypadku, ale mi lekarz powiedział, że więcej niż 10 jajec to może mieć dla mnie przykre konsekwencje, a Wam tam mówią, że im więcej tym lepiej hmmmm....

reklama
Do góry