JoannaRak
Fanka BB :)
a jak dlugie jest twoje leczenie?
ja mam jeszcze do tego zestawu ranigast i leczenie ma trwac 21 dni.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a jak dlugie jest twoje leczenie?
Ja Asiu w poniedzialek mam transfer dwóch zarodków. Zmieniliśmy klinikę. Dobrze,że Ty też działasz. :*
Witaj @JoannaRak
Ja Cię pamiętam chociaż jak Ty byłaś aktywna na forum ja siedziałam w ukryciu ;-)
Ooo to masz prawie to samo co jartlko u mnie przez 14 dni , a i ma heparynę której ty nid maszZobacz załącznik 879979 ja mam cos takiego ! czekam tylko na wyniki chlamydii i jak tylko dostane zielonw swiatlo to przy nastepnym cyklu po 20 sierpnia zaczynam dzialac!
Właśnie dzisiaj wróciłam od PasikonikaHaha! no pamietam ten link ale nie kojarze twojej historii. Co teraz robisz?
nie wiem czy to wyjątkowo w moim przypadku, ale mi lekarz powiedział, że więcej niż 10 jajec to może mieć dla mnie przykre konsekwencje, a Wam tam mówią, że im więcej tym lepiej hmmmm....Transfer przesunięty bo mam 21 pęcherzyków i chyba się lekarz boi żeby nie doszło do hiperki ale on mnie od początku tak nastawial, powiedział że w ten sposób są największe szanse
14 dnia jak dlugie jest twoje leczenie?