reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Za namowa przyjaznej mi duszyczce! Kasiu nie pamietam Twojego nicka @Chlopers ???? wracam do Was dziewczyny! nie bylo mnie tu juz chyba z pol roku ale wracam i licze na ogromne wsparciie! A wiem ze na Was mozna liczyc
Niedlugo zaczynam immunosupresje i miejmy nadzieje trafne podejscie!!
Sciskam mocno [emoji173]️
Cześć kochana wlasnie cis ciebie nie było tutaj ;) widze ,ze Pasnik przepisał ci to co mi ,a jakie masz zlecenia?

Ostatnia edycja:
10 dzien leczenia immuno??? i jak sie czujesz? jestes w domu w czasie leczenia? moglabys powiedziec jakie masz leczenie? u Pasnika??

jeny, sorry za tyle pytan na raz [emoji87]
10 dzień na lekach immuno czyli euarol, azatopiryna (czy jakoś tak) i do tego encorton, czuje się całkowicie normalnie, chodzę do pracy i funkcjonuje jak zawsze [emoji5] jedyne co to unikam słońca, nie pije alkoholu i soku grejpfrutowego [emoji5]

Hej dziewczyny ja dzisiaj byłam na wizycie i na wtorek mam wyznaczona punkcje już mnie bolą jajka boję się bardzo ale mój lekarz mi będzie robił to mnie trochę uspokoił. Swoją drogą uwielbiam swojego doktora. Transfer odlozony na kolejny cykl szkoda...

Dziewczyny, jaki powinien być progesteron po transferze? Dzisiaj badalam i wyszlo mi 12.36 ng/ml a jak sprawdzalam wyniki po lutowym transferze to mialam ponad 110... biore 3x1 duphaston i 3x1 luteina
Ja bym dołożyła coś jeszcze na Twoim miejscu... może luteine podjezykowa lub prolutex...
Ale to ja bym tak zrobiła;)

reklama
Cześć kochana wlasnie cis ciebie nie było tutaj ;) widze ,ze Pasnik przepisał ci to co mi ,a jakie masz zlecenia?

IMG_3662.JPG
ja mam cos takiego ! czekam tylko na wyniki chlamydii i jak tylko dostane zielonw swiatlo to przy nastepnym cyklu po 20 sierpnia zaczynam dzialac!

Załączniki

• IMG_3662.JPG
    IMG_3662.JPG
    77,3 KB · Wyświetleń: 295
Do góry