reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Girls czy robiła któraś z Was badania prenatarne w gymcentrum w katowicach? Zastanawiam się czy tam się zapisać czy nie bo czytałam na forach ze zbywaja badanie w 7 min...

Z przerażeniem czytalam jak dziewczyny biora te niby super progesteron czeski - zapytałam o niego lekarza bo mi koleżanka mówiła ze teraz szał na niego .
Ja Cie prosze nie bierz tego ......
In vitro uczy cierpliwości u mnie 6 lat .....
Ale ze niby co jest nie tak z tym progesteronem ?b

Oj tak. Nasz kochany wujcio❤

Dziewczyny powiecie mi gdzie go szukać w Łodzi? Jak długo czeka się na termin?
Albo mi się wydawało albo ktos tutaj pisał, że można się poradzić on-line (może nie do końca on-line tylko e-mail) Ktoras coś wie? Bo ja mam jeden wynik na który chciałbym zeże spojrzał specjalista, a wolałbym zapłacić przelewem niż jechać do Łodzi. Jakie badania on zaleca?

Dziewczyny powiecie mi gdzie go szukać w Łodzi? Jak długo czeka się na termin?
Albo mi się wydawało albo ktos tutaj pisał, że można się poradzić on-line (może nie do końca on-line tylko e-mail) Ktoras coś wie? Bo ja mam jeden wynik na który chciałbym zeże spojrzał specjalista, a wolałbym zapłacić przelewem niż jechać do Łodzi. Jakie badania on zaleca?
Priv:)

Ale ze niby co jest nie tak z tym progesteronem ?b
Gosiu jeśli go będziesz bo zalecił Ci lekarz zastąpić nim Prolutex wiec widac ma inna wiedzę niz moj zderza sie .Jeśli zaleciłas sobie sama to ....
Ja jestem zdania ze do in vitro trzeba wybrac dobra klinike nie firme krzak a do prowadzenia ciąży lekarz na NFZ + dobry lekarz prywatnie .
Ale to moje zdanie .....

reklama
Czekamy na wieści i foteczki. [emoji8]
Dziewczyny, ja juz w domu, na obecnym etapie jest ok [emoji4] Najwazniejsze: serduszko pieknie bije 153 bpm, a fasolka ma juz 12mm [emoji7][emoji7][emoji7] Kosmowka, owodnia, pecherzyk zoltkowy tez w porzadku [emoji4]
dzis jest 7tc +3dni (nie wiem jak to sie prawidlowo zapisuje [emoji6])
Jedyne co, to Pan Dr uprzedzil, zeby sie nie spieszyc z mowieniem rodzinie i bliskim, bo tak minimum do 9tc nic nie jest pewne w ciazy [emoji849]
Zatem prosze nasz maly Cudzie, rosnij zdrowo przez najblizszych 8 miesiecy, az do szczesliwego rozwiazania [emoji173][emoji173][emoji173]
20180721_121903.jpg

Załączniki

• 20180721_121903.jpg
    20180721_121903.jpg
    85,7 KB · Wyświetleń: 450
Do góry