reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

My już po wizycie :)
On jest mega !!!
I zdziwiona jestem ze mam do wykonania tylko 3 badania :) i tu pytanie do Was kochane jak wyglądają te badania , czy trzeba się na.nie wcześniej umówić i gdzie je mogę wykonać bo muszę w odpowiednim dniu cyklu, a więc tak
Test imk ( Cd3, cd19,cd4,cd8, nk)
Przeciwciala ANA1 ANA2 ASA
CYTOKINY TH1/th2( test cba)

reklama
My już po wizycie :)
On jest mega !!!
I zdziwiona jestem ze mam do wykonania tylko 3 badania :) i tu pytanie do Was kochane jak wyglądają te badania , czy trzeba się na.nie wcześniej umówić i gdzie je mogę wykonać bo muszę w odpowiednim dniu cyklu, a więc tak
Test imk ( Cd3, cd19,cd4,cd8, nk)
Przeciwciala ANA1 ANA2 ASA
CYTOKINY TH1/th2( test cba)
Zeby nie zapitalac do Lodzi to mozesz poszukac w swojej okolicy labo Synevo - oni odsylaja probki do apc wlasnie. Maja drozej ale i tak sie oplaca bardziej niz jechac do lodzi osobiscie :) ewentualnie w szpitalu dzieciecym w Prokocimiu powinni to chyba miec w ofercie.

@anett96 kochana [emoji110][emoji110] za wizyte i samych dobrych wiadomości [emoji173]
@Agonia777 @Olk@24 @Never give up kochane [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] za wizyte u cudotworcy ! [emoji173][emoji173][emoji173]
@ilmenau kochana [emoji110][emoji110] za owocny przelot do bazy ! Zaciskaj mocno nóżki! [emoji173]
@Kurcia [emoji110][emoji110] za jajcobranie i owocny seksik na szkiełku! [emoji173]

MIŁEGO WEEKENDU KOCHANE! ;)
Dziewczynki powodzenia dzisiaj [emoji4] ja tez wlasnie jade na usg zobaczyc co slychac u malucha, przelozyli mi wizyte z poniedzialku [emoji4] milego dnia Kochane, wreszcie mamy slonko!!![emoji7]

Nie zaszkodzi na pewno, a moze pomoc, bo babelki beda mialy latwiej sie zaimplantowac. Od pozytywnego testu z reguly sie bierze przy naturalnych staraniach jak nie wiadomo czy w ogole doszlo do zaplodnienia.
Przepraszam, ze sie wtrace, ale podwazanie zalecen specjalisty i to takiego i samwolka przy braniu lekow to moim zdaniem delikatnie mowiac lekkomyslnosc.

Tysiaczku jak bedziesz po zabiegu to rozmawiaj ze swoim lekarzem o wyciszeniu - takiej sztucznej menopauzie do czasu podejscia do ivf, bo kazda miesiaczka przy endomendzie dziala na twoja niekorzysc. @Ewunka lub @nieagatka chyba moglyby ci cos podpowiedziec na temat endomendy bo one juz zaliczyly sukces.
U mnie to byl decapeptyl - 3 miesiace sztucznej menopauzy na wyciszenie endomendy.

reklama
Jak przeszlas 4 szczepionke jak ci się udało zajść w ciążę? Ja jadę 13 sierpnia i się teoche boję tej ostatniej jak to przetrwam w ciazy...
W ciazy to w sumie mialam 5 bo mialam wczesniej jedno doszczepienie bo ja niestety nie od razu poszlam do wujka Jarka tylko wczesnirj szczepilam sie w Krakowie i slychalam zalecen tego immunologa i to byl blad. Ale w ciazy szczepionke znioslam dobrze, gorzej z droga i tym ze w tedy mialam juz mega mdlosci, bylam mega slaba bo mnir ospa lapala ale jeszcze o tym nie wiedziałam, dowiedzialam.sie 4 dni pozniej jak mnie wysypalo

Do góry