reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tysiaczku jak bedziesz po zabiegu to rozmawiaj ze swoim lekarzem o wyciszeniu - takiej sztucznej menopauzie do czasu podejscia do ivf, bo kazda miesiaczka przy endomendzie dziala na twoja niekorzysc. @Ewunka lub @nieagatka chyba moglyby ci cos podpowiedziec na temat endomendy bo one juz zaliczyly sukces.
Ajjj myslałam ze mnie wołasz bo masz bete 300 ....
Ja nie byłam wprowadzana w stan menopauzy zawsze antyki przed i krótki protokol z orangutanem .
Mam endometrioze 4 st .
3 inseminacje
4 stymulacjie
3 operacjie .
Do ostatniej 4 stymulacji i transferu podeszlam z torbiela 10 cm "brzydka" kontrolowana onkologicznie .Onkolog zgodzim sie na ostatnia 4 stymulacjie.
6 lat walki może nie brzmi pocieszajaco ale wygrałam !!!!!
Mam Marceline i 2 zamrożone zarodki .
Ciąża załatwila torbiel z 10 cm zrobily sie 2 cm .

Nie zaszkodzi na pewno, a moze pomoc, bo babelki beda mialy latwiej sie zaimplantowac. Od pozytywnego testu z reguly sie bierze przy naturalnych staraniach jak nie wiadomo czy w ogole doszlo do zaplodnienia.
Cholera ... to jak nie zaszkodzi to może rzeczywiście powinnam spróbować .... myslisz ,zacząć od transferu czy wcześniej ..mam zastrzyków 20

Ajjj myslałam ze mnie wołasz bo masz bete 300 ....
Ja nie byłam wprowadzana w stan menopauzy zawsze antyki przed i krótki protokol z orangutanem .
Mam endometrioze 4 st .
3 inseminacje
4 stymulacjie
3 operacjie .
Do ostatniej 4 stymulacji i transferu podeszlam z torbiela 10 cm "brzydka" kontrolowana onkologicznie .Onkolog zgodzim sie na ostatnia 4 stymulacjie.
6 lat walki może nie brzmi pocieszajaco ale wygrałam !!!!!
Mam Marceline i 2 zamrożone zarodki .
Ciąża załatwila torbiel z 10 cm zrobily sie 2 cm .
Łojojoj na moja bete do pazdziernika trzeba poczekac. Wszystko sie ebie po drodze

Kurciu nie, nie mozesz. @Ewunka podchodzila do ivf 4 razy, zeby w koncu wygrac z endomenda 4go stopnia! I Ty tez z nia wygrasz.
A moze wsrod tych dwoch jest wlasnie ta jedna jedyna? Nadzieja umiera ostatnia.
Tak jest !!!!
Droga czasem jest dluuuuuuga zazwyczaj bolesna . Ale no coz trzeba isc w strone słonca .

reklama
Z przerażeniem czytalam jak dziewczyny biora te niby super progesteron czeski - zapytałam o niego lekarza bo mi koleżanka mówiła ze teraz szał na niego .
Ja Cie prosze nie bierz tego ......
In vitro uczy cierpliwości u mnie 6 lat .....
Ale dlaczego? Co z nim nie tak? Poza tym kochana ja mam miec crinona a nie utrogestan

Do góry