dżoasia
Fanka BB :)
Dawaj znaka po restarcie i jak sie dowiesz jak jajca bo sie stresuje jak swoimi!Dzieki!
Czekam na odlot do Toronto
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dawaj znaka po restarcie i jak sie dowiesz jak jajca bo sie stresuje jak swoimi!Dzieki!
My o 9 mamy pociąg dziewczyny kciuki za nas wszystkieMy już w drodze do cudotworcy
Jeszcze tylko 5 godzin
My już w poczekalni u doktorka jesteśmy pierwsi więc raczej opóźnień nie będzie dziękujemy za wszystkie kciuki
Narazie bym nie zwiekszala dawki te 10mg to optymalna dawka jaka przy tym.leczeniu proponuje wujek Jarek. Ja mialam zwiekszona bo pisalam z nim ze przy moim mianie przeciwcial inny z immunologow ktory diagnozowal mnie w kierunku chorob reumatycznych powiedzial ze wyjsciowa dawka przy transferze to 15-20 mg. Wujek Jarek sie do tego przychylil po cb.Tu ci juz nie pomoge. Moze na razie sluchaj zelecen. A moze @gosia321 ci cos podpowie. Tylko heparyne ja bym brala na twoim miejscu od dnia transferu - po transferze na wieczor.
Zaszkodzic nie zaszkodziA czemu Pasnik napisał ze heparyna od pozytywnego testu? Wiesz ze ta chetna brać tylko czy tam nic nie zaszkodzi jak myslisz?
@Kurcia za piękne i dorobne jajeczkaDzieki!
Powodzenia kochane zaciskam kciuki@anett96 kochana za wizyte i samych dobrych wiadomości ❤
@Agonia777 @Olk@24 @Never give up kochane za wizyte u cudotworcy ! ❤❤❤
@ilmenau kochana za owocny przelot do bazy ! Zaciskaj mocno nóżki! ❤
@Kurcia za jajcobranie i owocny seksik na szkiełku! ❤
MIŁEGO WEEKENDU KOCHANE!