reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny czy ktoś mi powie na czym polega fenomen dr Paśnika? I chodzicie do niego w Łodzi? Pierwszy raz o nim slyszaksł na tym forum, jesteście takie zachwycone, że sama nie wiem co myśleć
Oj kochana o wujku Jarku jest głosno mysle na wielu forach. Czesto problem z zagniezdzeniem czy tez utrzymaniem ciąży lezy po stronie immunologi. Moim zdaniem jak ktos mowi ze jest nieplodnosc idiopatyczna to w immunologii trzeba szukac przyczyn. Niestety kliniki roznie do tego podchodzą. Ja cale szczescie keczylam sie w takiej w której lekarz sam mnie wysłał do immunologa przed 4 procedura i faktycznie mialam tam nagmerane. Przeszlam serie szczepien limfocytami meza, mialam wlewy z intralipidu a teraz 9mc❤ ja mialam 5 pelnych procedur, 7 transferow. Po 2 byla ciaza biochemiczna a przy 5 beta nawet nie drgnela. 7 byl tym szczesliwym. Do.docenta Pasnika na prawde warto sie udac bo pomogl wielu osobom

@anett96 kochana [emoji110][emoji110] za wizyte i samych dobrych wiadomości [emoji173]
@Agonia777 @Olk@24 @Never give up kochane [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] za wizyte u cudotworcy ! [emoji173][emoji173][emoji173]
@ilmenau kochana [emoji110][emoji110] za owocny przelot do bazy ! Zaciskaj mocno nóżki! [emoji173]
@Kurcia [emoji110][emoji110] za jajcobranie i owocny seksik na szkiełku! [emoji173]

MIŁEGO WEEKENDU KOCHANE! ;)
Powodzenia dziewczyny dla Wszystkich!!! [emoji110][emoji110][emoji110]

Oj kochana o wujku Jarku jest głosno mysle na wielu forach. Czesto problem z zagniezdzeniem czy tez utrzymaniem ciąży lezy po stronie immunologi. Moim zdaniem jak ktos mowi ze jest nieplodnosc idiopatyczna to w immunologii trzeba szukac przyczyn. Niestety kliniki roznie do tego podchodzą. Ja cale szczescie keczylam sie w takiej w której lekarz sam mnie wysłał do immunologa przed 4 procedura i faktycznie mialam tam nagmerane. Przeszlam serie szczepien limfocytami meza, mialam wlewy z intralipidu a teraz 9mc❤ ja mialam 5 pelnych procedur, 7 transferow. Po 2 byla ciaza biochemiczna a przy 5 beta nawet nie drgnela. 7 byl tym szczesliwym. Do.docenta Pasnika na prawde warto sie udac bo pomogl wielu osobom

Jak przeszlas 4 szczepionke jak ci się udało zajść w ciążę? Ja jadę 13 sierpnia i się teoche boję tej ostatniej jak to przetrwam w ciazy...

Jeju Tysiek ale sprawa. Bardzo mi przykro, że przez to musiałaś przechodzić.

Ja jajowody mam nie wiem jak to jest bez, chociaż są chyba do dupy skoro nie dają zajść w ciążę.

Trzymaj się Kochana. A kiedy będą Cię szykować na tą operacje przygotowująca macice?
Do nastepnej operacji musze odczekac przynajmniej pol roku, do tego czasu chce jeszcze inne mozliwe badania zrobic, bo jak widac na zalaczonym obrazku moje szanse spadaja. Nie wiem tez jak dlugo po wyczyszczeniu endometriozy faktycznie czysta pozostane.

reklama
Do nastepnej operacji musze odczekac przynajmniej pol roku, do tego czasu chce jeszcze inne mozliwe badania zrobic, bo jak widac na zalaczonym obrazku moje szanse spadaja. Nie wiem tez jak dlugo po wyczyszczeniu endometriozy faktycznie czysta pozostane.
Tysiaczku jak bedziesz po zabiegu to rozmawiaj ze swoim lekarzem o wyciszeniu - takiej sztucznej menopauzie do czasu podejscia do ivf, bo kazda miesiaczka przy endomendzie dziala na twoja niekorzysc. @Ewunka lub @nieagatka chyba moglyby ci cos podpowiedziec na temat endomendy bo one juz zaliczyly sukces.

Do góry