adansonia
Fanka BB :)
Tak do 5mmAle to trzeba pewnie przez jakiś czas nie golić zeby odrosły troszkę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak do 5mmAle to trzeba pewnie przez jakiś czas nie golić zeby odrosły troszkę?
Dlatego warto na pastę cukrowa chodzić bo po niej nie ma wrastaniaKurcze ja kiedys dlugo sie cala woskiem depilowalam ale po jakich 2-3 latach zaczely mi bardzo wrastac wlosy na bikini [emoji45] okropne to bylo, ponad rok siw tego pozbywalam
To się nazywa brazylijskiejHahaha [emoji16] o tym samym pomyślałam [emoji16]
Teraz to ja juz po laserku, cale bikini i lydki [emoji4] i mam spokoj [emoji3]Dlatego warto na pastę cukrowa chodzić bo po niej nie ma wrastania
Hahaha czyli, że to nie jest przedłużenie pipki? oj ja głupia
Curwa doopa z mojego rowera jutro Chyba se pojade do energylandii Jak się pocheftam na tych wariackich kolejkach to bedzie jak dieta
Przyznaj się że lodzik to tylko wisienka na torcie całej wycieczki Żebrałam o przytulasa i się złamałaś
886 bo spotkałyśmy się na lodziku właśnieCzyli murawa jechała 900 km na lodzika ))
@gosia321 - wiem, wiem i tak się właśnie zastanawiam czy w poniedziałek nie oddać, jeszcze się nie stymuluje więc krew czysta , a w trakcie wakacji moja grupa krwi się przyda , każda kropla się liczy.@Agniecha1508 a wiesz ze ty jako krwiodawca mozesz miec w punkcie krwiodawstwa cala wirusologie za free