reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wszystko pycha, oni mają mało smaków jednorazowo ale co chwila inne i ciężko ci polecić, bo nie wiadomo czy akurat trafisz. Ze stałych jest śmietanka kawa i masło palone. Kawę i masełko polecam jak najbardziej :) A reszta w zależności od gustu :)
Jeszcze róża i lawenda jesli beda [emoji4]

reklama
Witam was serdecznie kobietki.Byłam z wami na forum w kwietniu gdzie miałam podejść do transferu z KD.Poniewaz komórki nie nadawały się do zapłodnienia szukaliśmy nowej dawczyni.24 lipca mam transfer z nowych komórek (mam nadzieję że tym razem nie bedzie żadnych niespodzianek )oprócz tych pozytywnych oczywiście.Na dzień dzisiejszy endo10 czyli chyba ok.Tysiaczku współczuję.Mialam dwie ciąże pozamaciczne i mam usunięte dwa jajowody i jeden jajnik.Na początku myślałam o skutkach spowodowanych usunięciem jajowodów ale okazało się,że nie przeszkadza to w życiu codziennym.Miesiączkuję regularnie.Jedyny ból był taki że nie będę mogła zajść w ciążę naturalnie.Mimo tych wszystkich przeciwności losu nadal walczę i mam nadzieję że spełni się nie tylko moje marzenie ,ale i wszystkich staraczek i przyszłych mamuś.:)
Hej. Witamy ponownie. Pamiętamy :) ja już tutaj siedzę od kwietnia zeszłego roku... Arghh...

Masło palone? Co to za smak? Lecę tam. [emoji7]
Wlascicielka mowi, ze robiac ten smak wzorowala sie na tych cukierkach... eh nie wiem jak to sie pisze, daje zdj. Ale moim zdaniem smak lodow mistrzostwo, cuksy sie nie umywaja [emoji3]
20180720_233046.jpg

Załączniki

• 20180720_233046.jpg
    20180720_233046.jpg
    79,4 KB · Wyświetleń: 275
Ale diagnostyka chyba ma jedne ceny. Ja tez cos kolo 300-400 zl placilam.
Gosiu a z innej beczki. Masz kontakt z Asia? Radzi se jakos dziewczyna?
Misis ja też o niej ostatnio myślałam. Daj i mnie znać Gosiu bo często mi chodzi po głowie to wszystko co ona i my razem tutaj przechodzilismy.

Ja pitole, wiem ze tyle postow pod rzad podchodzi juz pod spamowanie ale nie zniese. Tez u was tyle ślimactwa sie placze? By ich normalnie szlag trafil. Nie dosc ze moje pozal sie panie kwiatki wygladaja jak po przejsciu szaranczy to jeszcze wredota do chalupy wpelza!
Zobacz załącznik 879714 Zobacz załącznik 879715
Jak w kuchni trzymasz śluz ślimaka z Fertinea to nic dziwnego że masz takie towarzystwo :D
Tylko z oszczędności nie zlizuj teraz naturalnego śluzu ze ścian :p

reklama
Jak w kuchni trzymasz śluz ślimaka z Fertinea to nic dziwnego że masz takie towarzystwo :D
Tylko z oszczędności nie zlizuj teraz naturalnego śluzu ze ścian :p
Hahaha dokladnie @dżoasia! One chca pomscic kolezanki przerobione na Sluz.
Nie zdziw sie jak sie w nocy obudzisz z slimakiem na klacie i nozem przy gardle :D

Do góry