reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dawno mnie tu nie było mieliśmy dłuuuugi urlop. U nas wszystko ok rośniemy i mamy się dobrze. Dziś jest 20 tydz i właśnie zrobiliśmy badania połowkowe i wszystko jest ok. Miał być chłopak Janek a jest dziewczynka termin na 8 grudnia

Jednej koleżance tutaj wyszedł wczoraj chłopak z dziewczynki... to zawsze możecie się zamienić

Dużo zdrówka i samych kolejnych dobrych wieści ;)

Cześć. Wczoraj moja beta wynosiła już ponad 5000. Dopiero kolejna już lekarka dostrzegła ciąże pozamaciczna. Ból dla mnie niesamowity bo dostrzegalna już była akcja serca. Razem z ciąża musieli usunąć jajowód. Dodatkowo za min pół roku czeka mnie kolejna operacja bo endometrioza zmasakrowala mi macie i pewnie dlatego moje potrójne ivf nie odniosło skutki. Nie robili tego teraz bo byłam nagłym przypadkiem. Pozostaje też pytanie czy dla bezpieczeństwa nie usunąć też drugiego jajowodu. Czy któraś z was żyje bez jajowodu/ów? Ma to jakieś odczuwalne skutki w życiu codziennym, poza tymi związanymi z trudnościami zajścia w ciążę?

Powiem ze mi bardzo przykro - nie pomoże, powiem, że przytulam - nie pomoże... takie to dzisiaj złe wieści na forum.. ;(((((
Trzymaj się kochana!!!!!!!

Czyli takie samo ze tak powiem gowno u nas..... tylko ze u mnie za pierwszym razem (3 miesiące temu nie było takich cyrków)......
No ale co u ciebie mowia? 11 dzien.stymulacji to cos powinno byc wiadomo - albo cos rosnie albo nie. Przeciez nie bedziesz sie tak kluc bez konca chyba? No bo u mnie drobnica straszna ale cos tam jest. Nie mam porownania bo mi nie mierzyl, ale rok temu tez byly takie male, z tego co pamietam to chyba 5-9mm.

Dzięki Mieciu :) Na innym forum też dziewczyna, która ma córcie z kd o tym pisała i na początku nie wierzyła, ale jak mała się urodziła to była w szoku bo jest bardzo do niej podobna. Najważniejsze, że grupa krwi się będzie zgadzać, a wolałabym by było podobne do męża. Szczególnie z charakteru:biggrin2: Zawsze mogę powiedzieć, że jest podobna do babci i dziadka jak ktoś będzie się pytał. Za to będzie nasze i kochane.:biggrin2:

Dla mnie tez podobienstwo nie ma najmniejszego znaczenia, moja coreczka jest podobna do taty, a z charakteru to nie wiem do kogo ;) - harpagan maly ;). Na pewno nie do mnie [emoji87]Tez wolalam zeby do taty byla podobna wiec sie ziscilo :). Niniejszym fajnie miec swiadomosc, ze mamy tak duzy wplyw na ksztaltowanie sie naszego malenstwa mimo wszytsko :)podzrawiam Cie i trzymam kciuki zeby wszystko sie ladnie zaplodnilo i zeby zarodki sie ladnie rozwinely :)

reklama
Do góry