reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No ja mam wizytę u G 30.07.18 - jeszcze raz grzecznie zapytam czy wezmie pod uwagę zalecenia wujka , jesli nie po prostu wyjdę z gabinetu i zmienie lekarza - mam dziwnie przeczucia , ze powinnam tak zrobić - zobaczymy - umowilam się jeszcze na 23 do immunologa w klinice jak nie to sama zastosuje się do zaleceń wujka i będę rodzinnego błagać o recepty - bo żeby nawet heparyny nie dawać aaaaaa coś mnie się wydaję , ze tym razem znów sie nie uda , a to Nasze ostatnie podejście więcej finansowo nie podzwigniemy.
Powiedz mu ze tu sa zalecenia od specjalisty ktore on powinien wziasc pod uwage bo wujek Jarek nie wyssal sobie tego z palca i bardzo prosisz o wypisanie recept na wyzej wymienione specyfiki trudno jak sa na 100 % to ty sie bedziesz tym martwic ze musisz wydac kase a on niech sie tym nie przejmuje. A jak bedzie nieugiety to faktycznie zmien lekarza. Albo idz do rodzinnego po recepty. Ja mialam recepty od rodzinnego na podstawie zalecen. A na heparyne od hematologa

Ja po podgladzie.
D*pa blada jak zwykle.
7 dzien stymulacji a estradiol 160...
Pęcherzykow tak z 5,6...
A dostalam przeciez Elonve dla "poor responders"... a wynik taki sam jak w poprzedniej procedurze a nawet gorszy...
Zwiekszony menopur do 150 i kolejny podglad w srode.
Kurcia 5-6 pęcherzyków to nie 0!!!! Najwyżej będzie jeden bejbik. Kciuki za środę.

Dziewczyny A jak jest z tamponami , można ich używać czy raczej nie są wskazane ? Ja od soboty mam @ , dosłownie leje się jak z kranu momentami i tak się zastanawiam czy może używać tamponow , kiedyś czytałam ze to nie wskazane jest.żeby ich używać

Dziewczynki ja juz po wizycie, sluchalam serduszka!!!!!! [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Boziu nie myslalam ze az tak sie wzrusze, ginka plakala ze mna [emoji24][emoji24][emoji24][emoji16][emoji16][emoji16]

Fasolka ma dopiero 0,5 cm wiec tylko pare sekund dala posluchac bo powiedziala ze jest jeszcze za malutki na tego dopplera i przy nastepnej sobie dluzej posluchamy.

Dziekuje za kciuki!!

Ja po podgladzie.
D*pa blada jak zwykle.
Pęcherzykow tak z 5,6...
A dostalam przeciez Elonve dla "poor responders"... a wynik taki sam jak w poprzedniej procedurze a nawet gorszy...
Kochana, daj sobie czas, stymulacja jeszcze trwa. Wiesz przeciez, ze lepiej miec 5, ale dobrej jakosci niz 15 slabych. Popatrz, u mnie niby lekkie pcos a mialam raptem 8 pobranych z czego 7 dojrzalych. Ty odpowiadajac slabo na stymulacje, masz poki co prognoze na 5-6 sztuk. Niewielka roznica [emoji4]
Mocno wierze, ze tym razem sie uda [emoji173][emoji173] i juz niedlugo bedziesz razem z nami narzekac na ciazowe mdlosci [emoji4] trzymam mocno kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

Ja już trochę chiperków wpierdzieliłam i wyparłam ze świadomości. Później było mi niedobrze i żałowałam, bo ostatecznie wcale mi też nie smakowały. Nigdy więcej. Fuj. Za to fryty bym zjadła. Oj tak. [emoji6]
Widzę, że nie tylko ja mam fazę na frytki, pizza też jakoś super smakuje w ciąży;-) ;):yes:

Powiedz mu ze tu sa zalecenia od specjalisty ktore on powinien wziasc pod uwage bo wujek Jarek nie wyssal sobie tego z palca i bardzo prosisz o wypisanie recept na wyzej wymienione specyfiki trudno jak sa na 100 % to ty sie bedziesz tym martwic ze musisz wydac kase a on niech sie tym nie przejmuje. A jak bedzie nieugiety to faktycznie zmien lekarza. Albo idz do rodzinnego po recepty. Ja mialam recepty od rodzinnego na podstawie zalecen. A na heparyne od hematologa
@gosia321 Gosienko ja caly czas mam recepty na wszystko 100% , więc mi to gancy gal - aby tylko recepty były. No nic pogadam z ginem. Tylko z tą heparyna jestem zdziwiona , toć to zazwyczaj standardy. No mój rodzinny nie wiem jak tam , ale spróbuję najwyzej mnie na stosie spali za in vitro.

Ja po podgladzie.
D*pa blada jak zwykle.
Pęcherzykow tak z 5,6...
Kurcia przeciez 5-6 to nie jest tak malo! Ja w polowie stymulacji mialam przewidziane 7-8 a podczas punkcji wyjeli 11. Na pewno jeszcze sie zmieni a przeciez i tak nie zaplodnia wiecej niz 6. Trzymam kciuki zeby Menopur dak rade i zadzialal jak trzeba! Glowa do gory!
Brrr Menopur juz na sama nazwe gesiej skorki dostaje, z tych wszystkich 3 rodzajow zastrzykow co sobie podawalam ten byl najbolesniejszy i najbardziej skomplikowany do mieszania...

reklama
Do góry