reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No ja mam wizytę u G 30.07.18 - jeszcze raz grzecznie zapytam czy wezmie pod uwagę zalecenia wujka , jesli nie po prostu wyjdę z gabinetu i zmienie lekarza - mam dziwnie przeczucia , ze powinnam tak zrobić - zobaczymy - umowilam się jeszcze na 23 do immunologa w klinice jak nie to sama zastosuje się do zaleceń wujka i będę rodzinnego błagać o recepty - bo żeby nawet heparyny nie dawać aaaaaa coś mnie się wydaję , ze tym razem znów sie nie uda , a to Nasze ostatnie podejście więcej finansowo nie podzwigniemy.
Powiedz mu ze tu sa zalecenia od specjalisty ktore on powinien wziasc pod uwage bo wujek Jarek nie wyssal sobie tego z palca i bardzo prosisz o wypisanie recept na wyzej wymienione specyfiki trudno jak sa na 100 % to ty sie bedziesz tym martwic ze musisz wydac kase a on niech sie tym nie przejmuje. A jak bedzie nieugiety to faktycznie zmien lekarza. Albo idz do rodzinnego po recepty. Ja mialam recepty od rodzinnego na podstawie zalecen. A na heparyne od hematologa

Ja po podgladzie.
D*pa blada jak zwykle.
7 dzien stymulacji a estradiol 160...
Pęcherzykow tak z 5,6...
A dostalam przeciez Elonve dla "poor responders"... a wynik taki sam jak w poprzedniej procedurze a nawet gorszy...
Zwiekszony menopur do 150 i kolejny podglad w srode.
Kurcia 5-6 pęcherzyków to nie 0!!!! Najwyżej będzie jeden bejbik. Kciuki za środę.

Dziewczyny A jak jest z tamponami , można ich używać czy raczej nie są wskazane ? Ja od soboty mam @ , dosłownie leje się jak z kranu momentami i tak się zastanawiam czy może używać tamponow , kiedyś czytałam ze to nie wskazane jest.żeby ich używać

Dziewczynki ja juz po wizycie, sluchalam serduszka!!!!!! [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Boziu nie myslalam ze az tak sie wzrusze, ginka plakala ze mna [emoji24][emoji24][emoji24][emoji16][emoji16][emoji16]

Fasolka ma dopiero 0,5 cm wiec tylko pare sekund dala posluchac bo powiedziala ze jest jeszcze za malutki na tego dopplera i przy nastepnej sobie dluzej posluchamy.

Dziekuje za kciuki!!

Ja po podgladzie.
D*pa blada jak zwykle.
Pęcherzykow tak z 5,6...
A dostalam przeciez Elonve dla "poor responders"... a wynik taki sam jak w poprzedniej procedurze a nawet gorszy...
Kochana, daj sobie czas, stymulacja jeszcze trwa. Wiesz przeciez, ze lepiej miec 5, ale dobrej jakosci niz 15 slabych. Popatrz, u mnie niby lekkie pcos a mialam raptem 8 pobranych z czego 7 dojrzalych. Ty odpowiadajac slabo na stymulacje, masz poki co prognoze na 5-6 sztuk. Niewielka roznica [emoji4]
Mocno wierze, ze tym razem sie uda [emoji173][emoji173] i juz niedlugo bedziesz razem z nami narzekac na ciazowe mdlosci [emoji4] trzymam mocno kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

Ja już trochę chiperków wpierdzieliłam i wyparłam ze świadomości. Później było mi niedobrze i żałowałam, bo ostatecznie wcale mi też nie smakowały. Nigdy więcej. Fuj. Za to fryty bym zjadła. Oj tak. [emoji6]
Widzę, że nie tylko ja mam fazę na frytki, pizza też jakoś super smakuje w ciąży;-) ;):yes:

Powiedz mu ze tu sa zalecenia od specjalisty ktore on powinien wziasc pod uwage bo wujek Jarek nie wyssal sobie tego z palca i bardzo prosisz o wypisanie recept na wyzej wymienione specyfiki trudno jak sa na 100 % to ty sie bedziesz tym martwic ze musisz wydac kase a on niech sie tym nie przejmuje. A jak bedzie nieugiety to faktycznie zmien lekarza. Albo idz do rodzinnego po recepty. Ja mialam recepty od rodzinnego na podstawie zalecen. A na heparyne od hematologa
@gosia321 Gosienko ja caly czas mam recepty na wszystko 100% , więc mi to gancy gal - aby tylko recepty były. No nic pogadam z ginem. Tylko z tą heparyna jestem zdziwiona , toć to zazwyczaj standardy. No mój rodzinny nie wiem jak tam , ale spróbuję najwyzej mnie na stosie spali za in vitro.

Ja po podgladzie.
D*pa blada jak zwykle.
Pęcherzykow tak z 5,6...
Kurcia przeciez 5-6 to nie jest tak malo! Ja w polowie stymulacji mialam przewidziane 7-8 a podczas punkcji wyjeli 11. Na pewno jeszcze sie zmieni a przeciez i tak nie zaplodnia wiecej niz 6. Trzymam kciuki zeby Menopur dak rade i zadzialal jak trzeba! Glowa do gory!
Brrr Menopur juz na sama nazwe gesiej skorki dostaje, z tych wszystkich 3 rodzajow zastrzykow co sobie podawalam ten byl najbolesniejszy i najbardziej skomplikowany do mieszania...

reklama
Do góry