reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Nooo , napisał do docenta , umówiłam wizytę do immunologa w klinice. Przejrzałam lodówkę mam z poprzedniej procedury 8 szt neoparinu 0.4 , encorton 10 mg 40 tabletek z recepty od docenta. Pół opakowania od siorki . Takze dziewczynki gdyby , której zostawał ww specyfiki jestem pierwsza w kolejce do odkupienia :) Bedzie musiał doktor uwzględnić zalecenia docenta - to Nasze ostatnie podejście na wiecej nas nie stac:hmm: wezmę wszystko by zwiekszyc szanse i jak to Nasza @Kurcia mawia " i nawet obzłoce sie brokatem" czy jakos tak . No plan działania ustalony - dzięki Wam , bo wczoraj mialam takiego doła po wizycie , ze hej:growl:. No to lecę pakowac namiot i pozostały ekwipunek i szuuu na inscenizację Bitwy pod Grunwaldem - ( polecam- uwielbia) trza tą rocznice ślubu , o ktorej wczoraj oboje zapomnieliśmy jakoś spędzić.
Gdyby , któraś była to niech da znać, jakieś spotkanko pod nagimi mieczami. Kurczę babeczki dobrze , ze tu jesteście bo do reszty bym zwariowała. Ihhaihahhaihah:p

reklama
Raz mialam tak ze robił Mercik i Grettka. A czemu Ty sie kontaktujesz z ta koordynatorka. Wez se zadzwon do pielegniarek to bedziesz wiedziwc wszystkie

Ona jest koordynatorka KD no I ja nie mueszkam w pl to tez zazwyczaj masz wtedy koordynatora, Ona zawsze jak do niej Dzwonie z pyraniami to konsultuje z dr M I oddzwania, bo ciezko byloby mi na wizyty sie umawiac. Nie wiedzialam, ze mozna do pielegniarek dzwonic.

Hej dziewczyny.
Napiszę jak u mnie wyglądała i wciąż wygląda droga po 1 transferze (3dniowe zarodki), może komuś sie przyda.
1dpt- ból po punkcj
2-3dpt- ostry ból kręgosłupa i trochę brzucha
4-5dpt- znośna cisza
7-9dpt-bóle jak na okres, strasznie silne, az sie z pracy raz zwolniłam (7dpt-beta poniezj 2 i spadek hormonów, podałam sobie 1/8 zastrzyka ovitrell jako supermoc - jak zalecił lekarz :) )
dziś 10dpt- beta 12, więc zobaczymy jak się to rozwinie
Dodam ze od samego początku mam nabrzmiałe piersi i bolą tak, że dotknąc ich nie moge....

Ja się już cieszę, że w ogóle coś sie ruszyło!! Sukcesem są te małe rzeczy. Najbardziej się cieszę, że powstały zarodki i widziałam dwa jak mi podawali - moim zdaniem to coś niesamowitego.
Od 3 lat nic i po dwóch inseminacjach cisza.
Nawet jak się nie uda to zawsze mogę jeszcze popróbować i dla mnie dziecko to coś co wzbogaca związek, a nie go scala. Ludzie sie rozwodzą i mają dzieci..... Więc zaczęłam inaczej się patrzeć na życie, że są straszniejsze problemy i mogę żyć dalej tak jak chcę i wspierać innych.
U mnie są nieznane anatomiczne problemy, wyniki badań książkowe, a mąż jeszcze lepsze.
Gorąco was wspieram !!!! i trzymam kciuki (nie wierzę w zabobony) :)
Aby wszystkim się udało i jak najmniej się stresowali. :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyna się trochę pospieszyła, bo robiła najpierw betę 3 dpt a brała ovitrelle a następnie 5 dpt. Tak więc nic straconego. Musi sprawdzić kolejny raz betę i to będzie wiążące. [emoji4]
Justin87 klinika rozpisała mi weryfikację właśnie w takie dni. Niestety nie wytłumaczyli mi jakie mogą być różnice w wynikach i z czego mogą wynikać. Stąd mój strach...

reklama
Do góry