Agniecha1508
Fanka BB :)
Nooo , napisał do docenta , umówiłam wizytę do immunologa w klinice. Przejrzałam lodówkę mam z poprzedniej procedury 8 szt neoparinu 0.4 , encorton 10 mg 40 tabletek z recepty od docenta. Pół opakowania od siorki . Takze dziewczynki gdyby , której zostawał ww specyfiki jestem pierwsza w kolejce do odkupienia Bedzie musiał doktor uwzględnić zalecenia docenta - to Nasze ostatnie podejście na wiecej nas nie stac wezmę wszystko by zwiekszyc szanse i jak to Nasza @Kurcia mawia " i nawet obzłoce sie brokatem" czy jakos tak . No plan działania ustalony - dzięki Wam , bo wczoraj mialam takiego doła po wizycie , ze hej. No to lecę pakowac namiot i pozostały ekwipunek i szuuu na inscenizację Bitwy pod Grunwaldem - ( polecam- uwielbia) trza tą rocznice ślubu , o ktorej wczoraj oboje zapomnieliśmy jakoś spędzić.
Gdyby , któraś była to niech da znać, jakieś spotkanko pod nagimi mieczami. Kurczę babeczki dobrze , ze tu jesteście bo do reszty bym zwariowała. Ihhaihahhaihah
Gdyby , któraś była to niech da znać, jakieś spotkanko pod nagimi mieczami. Kurczę babeczki dobrze , ze tu jesteście bo do reszty bym zwariowała. Ihhaihahhaihah