reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@dżoasia co do ceny lekow bez refundacji to roznica jest zajebiaszczo znaczna!
Menopur600 bez refundacji 1700zl, dawna refundacja chyba cena 150, aktualna refundacja 30zl.

Elonva bez refundacji 2200... obecnie 80zl

@Cassiah ale super, Chorwacja w finale!!! [emoji3][emoji5][emoji3][emoji5]
@Cassiah Widać dobrze kibicowałyśmy :-D
Dziewczyny jestescie niezastapione no [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] Aaaaaaaa!!!! Zebyscie widzialy co sie tutaj dzieje!!! Historyczny moment, bede mojemu dziecku opowiadac ze bym wtedy mala fasolka w brzuszku mamy [emoji16] Co za szczescie! Jestem taka dumna! 2018 cudowny rok!!

Dziewczyny jestescie niezastapione no [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] Aaaaaaaa!!!! Zebyscie widzialy co sie tutaj dzieje!!! Historyczny moment, bede mojemu dziecku opowiadac ze bym wtedy mala fasolka w brzuszku mamy [emoji16] Co za szczescie! Jestem taka dumna! 2018 cudowny rok!!
Moge sie domyslic. Pamietam jak bylam dzieckiem to bylam kiedys u mamy we Wloszech gdy Wlosi wygrali Mistrzostwa Swiata w pilce noznej. Jak sobie przypomne to szalenstwo [emoji3] pozny wieczor a po ostatnim gwizdku sedziego ludzie wyjechali na ulice, tanczyli, trabili, normalnie impreza na calego [emoji16][emoji16]

@dżoasia co do ceny lekow bez refundacji to roznica jest zajebiaszczo znaczna!
Menopur600 bez refundacji 1700zl, dawna refundacja chyba cena 150, aktualna refundacja 30zl.

Elonva bez refundacji 2200... obecnie 80zl
Nio wiem, ze bez refudacji to kosmos, ale ciekawa jestem czy bez R tez cos potanialy - w sensie np taki menopur czy z tego 1700 stanial np na 1000 :-) :)

reklama
Do góry