kochanka328
Fanka BB :)
przykro mi bardzo tule CIĘPrzykro mi beta <1,2...
Sprawdzę jeszcze w piątek ale na cud nie liczę...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przykro mi bardzo tule CIĘPrzykro mi beta <1,2...
Olciu masz 24 lata, tylko 24. Dasz radę. Pozbieraj się i walcz dalej. Trzymaj się kochana, znamy wszystkie to uczucie jak świat nagle pęka na miliony kawałków i ta cholerna pustka zostaje. Masz jeszcze mrozaczki?Przykro mi beta <1,2...
Przykro mi beta <1,2...
Ale fajnie! No i wycieczka objazdowa to super pomysl bo ty jest tyle pieknych miejsc do zobaczenia ze zycia nie starczy A oni tu beda swietowac nawet jesli przegraja wiec na pewno beda sie dobrze bawic@Cassiah TYLKO Chorwacja! moi rodzice są tam właśnie na wycieczce objazdowej i też bardzo liczą, że będą świętować z mieszkańcami
Przykro mi Olka. Życzę dużo siły do dalszej walki!Przykro mi beta <1,2...
Tak masz rację mam tylko 24 lata ...Olciu masz 24 lata, tylko 24. Dasz radę. Pozbieraj się i walcz dalej. Trzymaj się kochana, znamy wszystkie to uczucie jak świat nagle pęka na miliony kawałków i ta cholerna pustka zostaje. Masz jeszcze mrozaczki?
Cholera jasna... [emoji26]Przykro mi beta <1,2...
No to nie tylko ja będę miała duże dziecko mi Pani doktor obstawiam na 3700 zobaczymy co z tego wyjdzie mój Mąż ważył 4300 no to wiadomka no jakis trzrba dac radęKolo 4kg ma to po mamusi-ja 4,5 wazylam zmienilas planowane miejsce rodzenia czy nie?