reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Może być po stymulacji i wtedy przed crio. Qrwa wszystko rozumiem ale już w tej piepszonej robocie nie wyrabiam, a zaś zanim się skończy remont w apc, zanim szczepienie, zanim badanie i wynik to qrwa październik będzie. Nie na moje nerwy. Ocipieje

Dżoasia nie znam sie na tych szczepionkach ale rozumiem ze znowu jakas obsuwa? [emoji53] Wspolczuje i zycze wytrwalosci, jeszcze chwilke, jeszcze moment i bedzie Ci to wszystko wynagrodzone, zobaczysz! [emoji110]

Powiedz kochana bo nie pamiętam dobrze jakie miałaś wskazanie do leczenia immunologicznego bo tutaj dziewczyny mnie namawiają żeby też poszukać i się przebadac a ja cały czas się zastanawiam. Help please kochana. Merci beaucoup :)

Jak chcesz to ja mam wizyte u Pasnika do oddania na 21.07 w Warszawie.
A co do endo to ja nie wiem bo zawsze mialam grube ale wszedzie slysze zeby ananasa wpieprzac.

Hej Dziewczęta.
Chciałam podzielić się pozytywnym aspektem. Dzwoniła do mnie moja dr z kliniki - spytać co u mnie. No szok. Dzwoniłam do niej tydzień temu, żeby odwołać wizytę pęcherzykową i powiedzieć, że jestem w szpitalu z pozamaciczną. A dziś zadzwoniła sama spytać, co u mnie. No jestem pozytywnie zaskoczona :)
Niestety powiedziała mi też, że po takich przygodach odczekujemy 2 miesiące. Więc odpadam z sierpnia, szykuję się na wrzesień! :)
Dobrej nocki dziewczęta. Jak dobrze pójdzie jutro wypiszą mnie ze szpitala :)

Surokateczko to rzeczywiscie strasznie mile, takie nic a tyle znaczy w takich chwilach. Jednak istnieja jeszcze empatyczni pracownicy medyczni :) Ciesze sie ze masz pozytywne podejscie i juz zakasalas rekawy na dalsza walke! Super [emoji123] [emoji122]

Dziewczyny moja glupoty mnie czasem poraza. Wczoraj zapomnialam wziac do pracy estrofem no i co za tym idzie nie zarzylam tabletki ani rano ani po polidniu bo po powrocie do domu wpadlam i wypadlam i wrocilam dopiero po 21ci co zrobilam ?zarzylam 3 tablety na raz[emoji16] dzis rano kolejna jak Bog przykazal tylko ze jest mi wlasnie w autobusie niedobrze i dopiero wpadlam na to ze moglam je przedawkowac aaaaaaaa myslicie ze mocno narozrabialam i duuuipa z moim endo bedzie??

Hahah [emoji14] Ciesz sie ze auta nie musialas auta prowadzic ;)

2018-07-11 chlopkers wizyta pęcherzykowa :)
2018-07-11 Olk@24 beta !!

Dziewczyny to Wasz dzien! Trzymam kciuki!!

A Wy mam nadzieje ze kibicujecie dzisiaj Chorwacji! [emoji16]

Jajniki mnie bolaly,podbrzusze nie ale jak.sie martwisz to dzwon do lekarza. Moim zdaniem to przez powiekszajaca sie macice ale zawsze lepiej sie uspokoic
W piątek mam wreszcie USG ale po raz pierwszy nie u lekarza z kliniki. Może się wstrzymam. Też pomyślałam o powiększającej się macicy. Może uspokoję nerwy i poczekam grzecznie do piątku.

reklama
Do góry