Czesc ciotki waze juz 2700 gram dowodzilem na wizycie i mama za ladnycg zdjęć nie ma
Wow...ale już duży Mówił Ci dr ile może ważyć przy porodzie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czesc ciotki waze juz 2700 gram dowodzilem na wizycie i mama za ladnycg zdjęć nie ma
Girls, wujcio Jarosław zalecił doszczepianie ale pullowane. Zgłupiałam już do reszty, bo na dawcę przecież wyszło wysoko, a z mężem mam dalej problem
E takich to nie dryluje, jem z pestkamiTak...te parę sztuk co trafiły do buzi Wydrylowałam w ustach i splunełam do zlewu
Ja za lodami nie przepadam aczkolwiek jest tam jedna symfonia biedronkowa do szarlotkiTo gdzie Ty masz miejsce na lody???
Kolo 4kg ma to po mamusi-ja 4,5 wazylam zmienilas planowane miejsce rodzenia czy nie?Wow...ale już duży Mówił Ci dr ile może ważyć przy porodzie?
powodzonka trzymam kciukiDzieki Kochana [emoji9] wlasnie dojezdzamy do kliniki, oddam krew i o 11.20 wizyta [emoji4]
gratkiZobacz załącznik 876057
Pierwsza wizyta ciazowa oto mój kropek
Kurcze ale sie denerwowalam a tu prosze wszystko okej kropek rośnie i kolejna wizyta za 2 tyg.
Kolo 4kg ma to po mamusi-ja 4,5 wazylam zmienilas planowane miejsce rodzenia czy nie?
Ni wiem ze jestem fisnieta.. niedobrze mi caly czasAnett ni nie wierze! Przeciez,nie lyka sie tyle naraz. Co najwyzej moglas 2 polknac ale 3???! Mam nadzieje ze cie troche pomeczy, zeby siedziewczynka nauczyla ze takich rzeczy sie nie robi (sle tylko tak delikatnie) [emoji14]
@Olk@24 turbokciuki!!!