reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej Dziewczęta.
Chciałam podzielić się pozytywnym aspektem. Dzwoniła do mnie moja dr z kliniki - spytać co u mnie. No szok. Dzwoniłam do niej tydzień temu, żeby odwołać wizytę pęcherzykową i powiedzieć, że jestem w szpitalu z pozamaciczną. A dziś zadzwoniła sama spytać, co u mnie. No jestem pozytywnie zaskoczona :)
Niestety powiedziała mi też, że po takich przygodach odczekujemy 2 miesiące. Więc odpadam z sierpnia, szykuję się na wrzesień! :)
Dobrej nocki dziewczęta. Jak dobrze pójdzie jutro wypiszą mnie ze szpitala :)

Czesc ciotki:) waze juz 2700 gram:) dowodzilem na wizycie i mama za ladnycg zdjęć nie ma:)
Piekny widok. Miod na serca ciotek.
jedno...
ch.. z tym wszystkim, zła jestem
duuuuuuuu.aaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! fak fak fak!!!
zawsze coś :(
Cholera jasna. Tak mi przykro!! Tez bym zwariowala... tylko czemu Ty masz jakiea pullowane a np adansoni wystarczyl tylko encorton? Niezbadane sa wyroki Wujcia.

Może być po stymulacji i wtedy przed crio. Qrwa wszystko rozumiem ale już w tej piepszonej robocie nie wyrabiam, a zaś zanim się skończy remont w apc, zanim szczepienie, zanim badanie i wynik to qrwa październik będzie. Nie na moje nerwy. Ocipieje
Cholera jasna.. oby to przesuniecie w czasie mialo efekt w postaci cudnej malenkiej rozowej pupci [emoji173]

jedno...
ch.. z tym wszystkim, zła jestem
duuuuuuuu.aaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! fak fak fak!!!
zawsze coś :(
Witaj :) cały czas siedzę w krzakach i Was czytam.... ja pier....wcale się nie dziwię ze się denerwujesz. Ale pociesz się tym że jak już zrobisz te szczepienia to będzie już wszystko tylko dobrze,będzie piękna tłuściutka pupcia a najlepiej dwoje naraz trzecie zaraz :tak: oczekiwanie jest najgorsze ale jeśli pomoże to warto nawet czekać i te parę miesięcy bo później będą tylko testy pozytywne i gratulacje od nas :) może odejdź teraz do stymulacji, oddaj dzieci do babci na zimowisko, a na jesieni zBierzesz maluchy do domu, tym bardziej ze jajca już dłuższy czas przygotowujesz do stymulacji:)
U nas wszystko dobrze, dzisiaj miałam mega stracha aż płakałam i mówiłam do małego że już nie boję się niczego zastrzyki i cesarki aby tylko było wszystko dobrze..... miałam mocz zabarwiony krwią... a raczej myślałam że to krew no po godzinie strachu przypomnialam sobie ze jadłam buraczki i to one wpłynęły na barwę moczu....
kocham tego mojego Błażeja, całe 300 gram szczęścia które właśnie wesoło fika w brzuszku❤
Asiu wierzę całym sercem w to że niedługo będzie i Tobie brzuszek rósł , tylko potrzebujesz jeszcze trochę tych magicznych lekarstw od wujka Pasnika :)

Ostatnia edycja:
reklama
Powiedz kochana bo nie pamiętam dobrze jakie miałaś wskazanie do leczenia immunologicznego bo tutaj dziewczyny mnie namawiają żeby też poszukać i się przebadac a ja cały czas się zastanawiam. Help please kochana. Merci beaucoup :)
Merci :) kochana ja żadnych wskazań nie miałam ;) mój miał słabe nasienie, a u mnie ciagle było książkowe i jak to u nas lekarze mówią ,żebym kasy nie wydawała bo nie potrzeba :( dziewczyny z grupy namówiliśmy mnie na przebadanie się immunologiczne bo po 6 transferach to coś nie hallo :mad: i pojechałam do cudotwórcy PAsikonika :) okazało się , ze mam blokadę i odrzucam zarodek i to normalne ze nie zachodzę w ciaze :mad: właśnie skończyłam 14 dniowa kuracje i Powracam już przy pierwszej @@@
A jak u was które podejście ? Warto się przebadać dla własnego spokoju masz mój przykład niby dobrze, a nie ... zwykły ginekolog nie zobaczy dogłębnie co ci dolega wiec warto umówić się na początku do immunologa

Do góry