reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej Dziewczęta.
Chciałam podzielić się pozytywnym aspektem. Dzwoniła do mnie moja dr z kliniki - spytać co u mnie. No szok. Dzwoniłam do niej tydzień temu, żeby odwołać wizytę pęcherzykową i powiedzieć, że jestem w szpitalu z pozamaciczną. A dziś zadzwoniła sama spytać, co u mnie. No jestem pozytywnie zaskoczona :)
Niestety powiedziała mi też, że po takich przygodach odczekujemy 2 miesiące. Więc odpadam z sierpnia, szykuję się na wrzesień! :)
Dobrej nocki dziewczęta. Jak dobrze pójdzie jutro wypiszą mnie ze szpitala :)

Czesc ciotki:) waze juz 2700 gram:) dowodzilem na wizycie i mama za ladnycg zdjęć nie ma:)
Piekny widok. Miod na serca ciotek.
jedno...
ch.. z tym wszystkim, zła jestem
duuuuuuuu.aaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! fak fak fak!!!
zawsze coś :(
Cholera jasna. Tak mi przykro!! Tez bym zwariowala... tylko czemu Ty masz jakiea pullowane a np adansoni wystarczyl tylko encorton? Niezbadane sa wyroki Wujcia.

Może być po stymulacji i wtedy przed crio. Qrwa wszystko rozumiem ale już w tej piepszonej robocie nie wyrabiam, a zaś zanim się skończy remont w apc, zanim szczepienie, zanim badanie i wynik to qrwa październik będzie. Nie na moje nerwy. Ocipieje
Cholera jasna.. oby to przesuniecie w czasie mialo efekt w postaci cudnej malenkiej rozowej pupci [emoji173]

jedno...
ch.. z tym wszystkim, zła jestem
duuuuuuuu.aaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! fak fak fak!!!
zawsze coś :(
Witaj :) cały czas siedzę w krzakach i Was czytam.... ja pier....wcale się nie dziwię ze się denerwujesz. Ale pociesz się tym że jak już zrobisz te szczepienia to będzie już wszystko tylko dobrze,będzie piękna tłuściutka pupcia a najlepiej dwoje naraz trzecie zaraz :tak: oczekiwanie jest najgorsze ale jeśli pomoże to warto nawet czekać i te parę miesięcy bo później będą tylko testy pozytywne i gratulacje od nas :) może odejdź teraz do stymulacji, oddaj dzieci do babci na zimowisko, a na jesieni zBierzesz maluchy do domu, tym bardziej ze jajca już dłuższy czas przygotowujesz do stymulacji:)
U nas wszystko dobrze, dzisiaj miałam mega stracha aż płakałam i mówiłam do małego że już nie boję się niczego zastrzyki i cesarki aby tylko było wszystko dobrze..... miałam mocz zabarwiony krwią... a raczej myślałam że to krew no po godzinie strachu przypomnialam sobie ze jadłam buraczki i to one wpłynęły na barwę moczu....
kocham tego mojego Błażeja, całe 300 gram szczęścia które właśnie wesoło fika w brzuszku❤
Asiu wierzę całym sercem w to że niedługo będzie i Tobie brzuszek rósł , tylko potrzebujesz jeszcze trochę tych magicznych lekarstw od wujka Pasnika :)

Ostatnia edycja:
reklama
Powiedz kochana bo nie pamiętam dobrze jakie miałaś wskazanie do leczenia immunologicznego bo tutaj dziewczyny mnie namawiają żeby też poszukać i się przebadac a ja cały czas się zastanawiam. Help please kochana. Merci beaucoup :)
Merci :) kochana ja żadnych wskazań nie miałam ;) mój miał słabe nasienie, a u mnie ciagle było książkowe i jak to u nas lekarze mówią ,żebym kasy nie wydawała bo nie potrzeba :( dziewczyny z grupy namówiliśmy mnie na przebadanie się immunologiczne bo po 6 transferach to coś nie hallo :mad: i pojechałam do cudotwórcy PAsikonika :) okazało się , ze mam blokadę i odrzucam zarodek i to normalne ze nie zachodzę w ciaze :mad: właśnie skończyłam 14 dniowa kuracje i Powracam już przy pierwszej @@@
A jak u was które podejście ? Warto się przebadać dla własnego spokoju masz mój przykład niby dobrze, a nie ... zwykły ginekolog nie zobaczy dogłębnie co ci dolega wiec warto umówić się na początku do immunologa

Do góry