reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
U mnie zależy czy endometrium będzie ok. Jeśli tak to ok 20 może będzie transfer.

Dziewczyny czy któras miała problem z endometrium i co z tym zrobiłyście?

Moje rośnie ok. Ma ok 9 mm w 10dc ale czasami jakoś nie podoba się mojemu doktorowi. Miałam już histeroskopie x 2 albo i 3 raczej nie mam jakiś zmian, ostatnio było wszystko ok.
Stresuje się, że znowu polecę i będzie porażka. Już nie wiem co kombinować żeby się lepiej przygotować.
A co bierzesz na wzrost endo? U mnie bardzo słabo rosło,ale okazało się ze po prostu potrzebuję wyższej dawki estrofemu (finalnie bralam 4x1 dowcipnie) i efekt był bardzo dobry

Dziewczyny moja glupoty mnie czasem poraza. Wczoraj zapomnialam wziac do pracy estrofem no i co za tym idzie nie zarzylam tabletki ani rano ani po polidniu bo po powrocie do domu wpadlam i wypadlam i wrocilam dopiero po 21ci co zrobilam ?zarzylam 3 tablety na raz[emoji16] dzis rano kolejna jak Bog przykazal tylko ze jest mi wlasnie w autobusie niedobrze i dopiero wpadlam na to ze moglam je przedawkowac aaaaaaaa myslicie ze mocno narozrabialam i duuuipa z moim endo bedzie??

Anett ni nie wierze! Przeciez,nie lyka sie tyle naraz. Co najwyzej moglas 2 polknac ale 3???! Mam nadzieje ze cie troche pomeczy, zeby siedziewczynka nauczyla ze takich rzeczy sie nie robi (sle tylko tak delikatnie) :p

@Olk@24 turbokciuki!!!

reklama
Do góry