reklama
Netiaskitchen
Fanka BB :)
A co bierzesz na wzrost endo? U mnie bardzo słabo rosło,ale okazało się ze po prostu potrzebuję wyższej dawki estrofemu (finalnie bralam 4x1 dowcipnie) i efekt był bardzo dobryU mnie zależy czy endometrium będzie ok. Jeśli tak to ok 20 może będzie transfer.
Dziewczyny czy któras miała problem z endometrium i co z tym zrobiłyście?
Moje rośnie ok. Ma ok 9 mm w 10dc ale czasami jakoś nie podoba się mojemu doktorowi. Miałam już histeroskopie x 2 albo i 3 raczej nie mam jakiś zmian, ostatnio było wszystko ok.
Stresuje się, że znowu polecę i będzie porażka. Już nie wiem co kombinować żeby się lepiej przygotować.
Margit2018
Olka aż sine. Trzymam trzymam i nie puszczę.Ciocia kochane my już w drodze na betę ❤❤❤ trzymajcie kciuki za wysoką betę
Netiaskitchen
Kciuki zaciśnięte!!!Ciocia kochane my już w drodze na betę ❤❤❤ trzymajcie kciuki za wysoką betę
Margit2018
Dżoasia a może to było przyczyną wcześniejszych wypadków. No nic, zaczekam tu z tobą do października jak to Inga mówi natura lubi wynagradzać wytrwałych. Zleci a później wynajmiemy Błonia i zrobimy impreskę
Dziewczyny moja glupoty mnie czasem poraza. Wczoraj zapomnialam wziac do pracy estrofem no i co za tym idzie nie zarzylam tabletki ani rano ani po polidniu bo po powrocie do domu wpadlam i wypadlam i wrocilam dopiero po 21ci co zrobilam ?zarzylam 3 tablety na raz[emoji16] dzis rano kolejna jak Bog przykazal tylko ze jest mi wlasnie w autobusie niedobrze i dopiero wpadlam na to ze moglam je przedawkowac aaaaaaaa myslicie ze mocno narozrabialam i duuuipa z moim endo bedzie??
Czyli jednak bez refundacji az tak potanialy?Tak zmieniło się - ja płaciłam za leki do stymulacji w zimie koło 1000 teraz 80 zostawiłam i byłam w szoku.
dżoasia
gosia321
Cudowny Hubcio ❤❤Czesc ciotki waze juz 2700 gram dowodzilem na wizycie i mama za ladnycg zdjęć nie ma
Ostatnia edycja:
reklama
dżoasia
@Biedroneczka83 czyli ze start? super!
Podziel się: