dżoasia
Fanka BB :)
tylko nie kablujMoze juz nie wyrabia sie zastanawiam, moze powinnam do niego zadzwonic?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tylko nie kablujMoze juz nie wyrabia sie zastanawiam, moze powinnam do niego zadzwonic?
Czasem niestety tak sie zdaza i dzieki temu ze dostaniesz ta szczepionke pullowana bedzie lepszy wynik z M. A proponuje jedna dawke czy znowu cala serie??Girls, wujcio Jarosław zalecił doszczepianie ale pullowane. Zgłupiałam już do reszty, bo na dawcę przecież wyszło wysoko, a z mężem mam dalej problem
jedno...Czasem niestety tak sie zdaza i dzieki temu ze dostaniesz ta szczepionke pullowana bedzie lepszy wynik z M. A proponuje jedna dawke czy znowu cala serie??
A musi byc przed stymulacja?? Kochana jak jedno to nie ma tak źle. Wiem ze to jest ciezkie, sama niejednokrotnie ryczalam jak odbieralam wyniki allo mlrow bo spadały a ciazy brakjedno...
ch.. z tym wszystkim, zła jestem
duuuuuuuu.aaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! fak fak fak!!!
zawsze coś
To sa jakies jaja ....jedno...
ch.. z tym wszystkim, zła jestem
duuuuuuuu.aaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! fak fak fak!!!
zawsze coś
Może być po stymulacji i wtedy przed crio. Qrwa wszystko rozumiem ale już w tej piepszonej robocie nie wyrabiam, a zaś zanim się skończy remont w apc, zanim szczepienie, zanim badanie i wynik to qrwa październik będzie. Nie na moje nerwy. OcipiejeA musi byc przed stymulacja?? Kochana jak jedno to nie ma tak źle. Wiem ze to jest ciezkie, sama niejednokrotnie ryczalam jak odbieralam wyniki allo mlrow bo spadały a ciazy brak
U mnie zależy czy endometrium będzie ok. Jeśli tak to ok 20 może będzie transfer.Ja będę z wami już w sierpniu jeeeahh
Powiedz kochana bo nie pamiętam dobrze jakie miałaś wskazanie do leczenia immunologicznego bo tutaj dziewczyny mnie namawiają żeby też poszukać i się przebadac a ja cały czas się zastanawiam. Help please kochana. Merci beaucoupZaraz ci podeśle
Kozwa zapomnialam o tym remoncie a nigdzie indziej nie sxczepia? Remont juz sie zaczal? Kozwa jak nie urok to sraczka:/Może być po stymulacji i wtedy przed crio. Qrwa wszystko rozumiem ale już w tej piepszonej robocie nie wyrabiam, a zaś zanim się skończy remont w apc, zanim szczepienie, zanim badanie i wynik to qrwa październik będzie. Nie na moje nerwy. Ocipieje