reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Girls, wujcio Jarosław zalecił doszczepianie ale pullowane. Zgłupiałam już do reszty, bo na dawcę przecież wyszło wysoko, a z mężem mam dalej problem :(

Girls, wujcio Jarosław zalecił doszczepianie ale pullowane. Zgłupiałam już do reszty, bo na dawcę przecież wyszło wysoko, a z mężem mam dalej problem :(
Czasem niestety tak sie zdaza i dzieki temu ze dostaniesz ta szczepionke pullowana bedzie lepszy wynik z M. A proponuje jedna dawke czy znowu cala serie??

A musi byc przed stymulacja?? Kochana jak jedno to nie ma tak źle. Wiem ze to jest ciezkie, sama niejednokrotnie ryczalam jak odbieralam wyniki allo mlrow bo spadały a ciazy brak
Może być po stymulacji i wtedy przed crio. Qrwa wszystko rozumiem ale już w tej piepszonej robocie nie wyrabiam, a zaś zanim się skończy remont w apc, zanim szczepienie, zanim badanie i wynik to qrwa październik będzie. Nie na moje nerwy. Ocipieje

Ja będę z wami już w sierpniu jeeeahh
U mnie zależy czy endometrium będzie ok. Jeśli tak to ok 20 może będzie transfer.

Dziewczyny czy któras miała problem z endometrium i co z tym zrobiłyście?

Moje rośnie ok. Ma ok 9 mm w 10dc ale czasami jakoś nie podoba się mojemu doktorowi. Miałam już histeroskopie x 2 albo i 3 raczej nie mam jakiś zmian, ostatnio było wszystko ok.
Stresuje się, że znowu polecę i będzie porażka. Już nie wiem co kombinować żeby się lepiej przygotować.

reklama
Może być po stymulacji i wtedy przed crio. Qrwa wszystko rozumiem ale już w tej piepszonej robocie nie wyrabiam, a zaś zanim się skończy remont w apc, zanim szczepienie, zanim badanie i wynik to qrwa październik będzie. Nie na moje nerwy. Ocipieje
Kozwa zapomnialam o tym remoncie:( a nigdzie indziej nie sxczepia? Remont juz sie zaczal? Kozwa jak nie urok to sraczka:/

Do góry