misis188
Fanka BB :)
Nie wiem. Tak mnie kolezanki.w pracy uswiadamalyZ tym acardem to chyba nie do konca ....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem. Tak mnie kolezanki.w pracy uswiadamalyZ tym acardem to chyba nie do konca ....
Malopolska, poprosze zarowno o murzynka jak i szarlotke [emoji16][emoji16]Szarotka gotowa :-)
szkoda,że jest gorąca bo chętnie bym już sprawdziła czy się udała.
Bo przecież obowiazkowo trzeba próbować ;-)
tak uczą we wszystkich programach kulinarnych :-)Zobacz załącznik 875994
Wow :-) Nikt nie mówił że będzie łatwo:-) :-) :-)NOWY JORK POPROSZE!! :*
KłamczuchyNie wiem. Tak mnie kolezanki.w pracy uswiadamaly
No niestetyWow :-) Nikt nie mówił że będzie łatwo:-) :-) :-)
:-) :-) :-) to się M zdziwi jak ciacho wyjedzie :-) Ale powiem Wam,że ten Lidlowy przepis naprawdę daje radę.Polecam :-)Malopolska, poprosze zarowno o murzynka jak i szarlotke [emoji16][emoji16]
Ty zjesz lody,ja szarlotkę, to prawie jakbyśmy zjadły szarlotkę z lodami :-) w sumie to ma sens ;-)To chyba zostalo mi isc na lody bo do pieczenia nie mam zdolnosciA zachcialo mi sie cos slodkiego