Ewunka
Fanka BB :)
Ranitidine polecamNajgorsze że piwo ją wywołuje mleko nie gasi na migdały mam uczulenie a po coli dupa rośnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ranitidine polecamNajgorsze że piwo ją wywołuje mleko nie gasi na migdały mam uczulenie a po coli dupa rośnie
Wziernik wziernik tego slowo mi zabrakloPrzy zwyklym badaniu widac nadrzerke nadrzerka robi sie na szyjce wiec wystarczy ze gin zajrzy do srodka przy wsadzonym wzierniku
Moze do mnie ?Jeszcze tylko sliweczki tylko kozwa nie wiem gdzie je dam
Zakrecony Krzysiek. Ale o te wlewy to bym chyba sie upominalaTak. Menopuru po 2 dniach zmniejszenie dawki.
Dobre tez bo ja sie se pytam czy ta Elonva to ma jakies dawki a on ze nie, ze jeden rodzaj jest... a pani w aptece ze sa 2 rodzaje 100 i 150... ale ze dr wypisywal so tej pory tylko 100 wiec na pewno o to chodzi. Taka mam nadzieje...
Za drogo by mnie wyszka wysylkaMoze do mnie ?
Robilam podobna w,zeszlym roku tylko jeszcze tam szly ogorki i faktycznie jest pychaMoj przepis gdzies wcielo ale masz tu link ja zamiast czosnku na gore wrzucam 5 ziaren gorczycy i 2 krople oleju
Link do: Sałatka z cukinii i papryki na zimę
Już odstawiłam ja myslapam.ze heparyna jest gorsza a tu podobni po acardzie nie moze byc operacji przez 5 dni-mnie kolezanki uswuadomialy ale faktycznie przez Twoja historie chcialam gi odstawicBoisz ze sie nie zdążysz odstawić jak ja hi hi hi
I cc wstrzymaja
Yhy pyszna czasem nawet na kanapke nakladamI to później tak ją jecie w zimie do drugiego dania?
Ja robie albo z cukinia albo z ogorkiem ale z cukinia o niebo lepszaRobilam podobna w,zeszlym roku tylko jeszcze tam szly ogorki i faktycznie jest pycha
No upomnialam ale on mowi ze nie. A ze mu obie ufamy to sie nie bede upierac. Mam nadzieje ze wie co robi...Zakrecony Krzysiek. Ale o te wlewy to bym chyba sie upominala