reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam,

Jestem tu pierwsze raz i chcialabym prosic o rade. Wiem ze pewnie byly juz takie pytania ale nie jestem wstanie ich wyszukac :) tyle stron hehe.
A wiec jestem po pierwszym criotransferze, dzis 11 dzien. Rano zrobilam test plytkowy i wyszedl negatywny(nie byl z pierwszego moczu) jako tako nie czuje sie ciazowo, wogule caly transfer tak jakby tego nie bylo. Jedynie lekkie mdlosci ale to mi sie chyba wydaje ;). nie jestem wstanie zrobic bety poniewaz mieszkam w Angli. Czy w jedenastym dniu powinna pokazac sie druga kreska, chocby cien? zarodek byl 4 dniowy. Powiem tez ze nie czuje sie okresowo jak narazie. Co o tym myslicie dziewczyny. Szkoda ze Was tak pozno znalazlam. Chyba chce troche pocieszenia :(

Witam,

Jestem tu pierwsze raz i chcialabym prosic o rade. Wiem ze pewnie byly juz takie pytania ale nie jestem wstanie ich wyszukac :) tyle stron hehe.
A wiec jestem po pierwszym criotransferze, dzis 11 dzien. Rano zrobilam test plytkowy i wyszedl negatywny(nie byl z pierwszego moczu) jako tako nie czuje sie ciazowo, wogule caly transfer tak jakby tego nie bylo. Jedynie lekkie mdlosci ale to mi sie chyba wydaje ;). nie jestem wstanie zrobic bety poniewaz mieszkam w Angli. Czy w jedenastym dniu powinna pokazac sie druga kreska, chocby cien? zarodek byl 4 dniowy. Powiem tez ze nie czuje sie okresowo jak narazie. Co o tym myslicie dziewczyny. Szkoda ze Was tak pozno znalazlam. Chyba chce troche pocieszenia :(

Na usg nie widac nadzerki. Nie widac tego w ogole przy zwyklym badaniu, oni musza tam zajrzec takim specjalnym narzedziem nie wiem jak to sie nazywa [emoji14] Ale w sumie przy punkcji czy transferze by widzieli wiec chyba by Ci powiedzieli chociaz lekarze bardzo to bagatelizuja. A moze to jakis chwilowy spadek prog. Najwazniejsze ze juz ok :)
Wydaje mi sie ze masz na mysli wziernik [emoji846]

reklama
Witam,

Kochana z sikaczami to jest tak, ze zalezy jakiej masz czulosci test, no i generalnie wielu dziewczynom nie wychodza testy domowe pomimo pozytywnych bet. Powtorz go sobie, np jutro, za dwa dni, ale z porannego moczu [emoji4] i nie trac nadziei, wiele tu bylo takich ktore mialy biel na tescie a sa w ciazy [emoji4] w 11dpt 4dniowego malucha powinno juz cos ruszyc [emoji846]
Powodzenia! [emoji110][emoji110][emoji110]

Do góry