reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam,

Jestem tu pierwsze raz i chcialabym prosic o rade. Wiem ze pewnie byly juz takie pytania ale nie jestem wstanie ich wyszukac :) tyle stron hehe.
A wiec jestem po pierwszym criotransferze, dzis 11 dzien. Rano zrobilam test plytkowy i wyszedl negatywny(nie byl z pierwszego moczu) jako tako nie czuje sie ciazowo, wogule caly transfer tak jakby tego nie bylo. Jedynie lekkie mdlosci ale to mi sie chyba wydaje ;). nie jestem wstanie zrobic bety poniewaz mieszkam w Angli. Czy w jedenastym dniu powinna pokazac sie druga kreska, chocby cien? zarodek byl 4 dniowy. Powiem tez ze nie czuje sie okresowo jak narazie. Co o tym myslicie dziewczyny. Szkoda ze Was tak pozno znalazlam. Chyba chce troche pocieszenia :(

Witam,

Jestem tu pierwsze raz i chcialabym prosic o rade. Wiem ze pewnie byly juz takie pytania ale nie jestem wstanie ich wyszukac :) tyle stron hehe.
A wiec jestem po pierwszym criotransferze, dzis 11 dzien. Rano zrobilam test plytkowy i wyszedl negatywny(nie byl z pierwszego moczu) jako tako nie czuje sie ciazowo, wogule caly transfer tak jakby tego nie bylo. Jedynie lekkie mdlosci ale to mi sie chyba wydaje ;). nie jestem wstanie zrobic bety poniewaz mieszkam w Angli. Czy w jedenastym dniu powinna pokazac sie druga kreska, chocby cien? zarodek byl 4 dniowy. Powiem tez ze nie czuje sie okresowo jak narazie. Co o tym myslicie dziewczyny. Szkoda ze Was tak pozno znalazlam. Chyba chce troche pocieszenia :(

Na usg nie widac nadzerki. Nie widac tego w ogole przy zwyklym badaniu, oni musza tam zajrzec takim specjalnym narzedziem nie wiem jak to sie nazywa [emoji14] Ale w sumie przy punkcji czy transferze by widzieli wiec chyba by Ci powiedzieli chociaz lekarze bardzo to bagatelizuja. A moze to jakis chwilowy spadek prog. Najwazniejsze ze juz ok :)
Wydaje mi sie ze masz na mysli wziernik [emoji846]

reklama
Witam,

Kochana z sikaczami to jest tak, ze zalezy jakiej masz czulosci test, no i generalnie wielu dziewczynom nie wychodza testy domowe pomimo pozytywnych bet. Powtorz go sobie, np jutro, za dwa dni, ale z porannego moczu [emoji4] i nie trac nadziei, wiele tu bylo takich ktore mialy biel na tescie a sa w ciazy [emoji4] w 11dpt 4dniowego malucha powinno juz cos ruszyc [emoji846]
Powodzenia! [emoji110][emoji110][emoji110]

Do góry