reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czekam na @
Byłam na wizycie w połowie cyklu i dottorre kazał przyjść na intra za tydzień, a że byłam tuż przed owu a ja stara i głupia dalej się nie nauczyłam, że dzieci się robi w labo to poleciałam równiutki tydzień po wizycie na wlew (w razie "W"). Ale, że nic z tego to czekam już grzecznie na odwiedziny ciotki. Mam 3 butle intra w domu i też raczej jedna mi zostanie, może komuś innemu będzie potrzebny :)
W razie co będę od Was odkupować intralipid @dżoasia :):):)

@misis188 tez mam ta komode. :) ale brzuszek piekny!

@dżoasia my mamy w pracy kryzys bo roboty od groma a pracownikow nie ma. Wiec ja i maz juz swirujemy bo przeciez nie zmusi sie ludzi do pracy. Masakra jest na rynku.
I w takim to czasie mi wypada ta stymulacja i wszystko ze po prostu masakra. Same stresy.
Ciekawe czy stres nie powybijal M wszystkich plemnikow...
@Kurcia 3mam mocno kciuki i wierzę mocno że teraz już tyle przeszłaś że czas i pora tulić różowe pupcie :* :D:)

Przede wszystkim Adansonia ooooogroooooomne gratulacje. Wydarłaś to dziecko, teraz już musi być dobrze. Wczoraj dziewczynki już chciałam wam pisać że jednak cudu pod Wawelem nie będzie. Wstałam rano i wszystkie objawy zniknęły. No to jak przystało na starego narkomana trzeci raz z rzędu poleciałam na beta hcg. Przyrost o 33 procent czyli doooopa. Szybciutko poleciałam warować do Ingi, na całe szczęście przyjęła mnie na koniec. Serduszko jest. Inga mówi że w swojej karierze miała 2 cuda ten jest 3. Przypadek amedyczny. No cóż, jako stara fanka in vitra coś nie mogę zaakceptować że można być w ciąży bez arsenału leków, zastrzyków, skutków ubocznych. Zażywam dosłownie 3 tabletki luteiny podjęzykowej i tyle:szok: jak tak można!!!! A do tego nic nie czuję.:unsure: Surykatko a jak wieści z wczoraj? Lafantynko takie niestety jest życie, następnym razem zaskoczy. Wiem co przeżywasz i naprawdę nie wiem za co. Dżoasia Kurcia oj będzie się działo. Murawa masz już to tsh?
@Margit2018 czy coś mnie ominęło??? :):):):) :>:>

Oj chyba tak;) cud pod Wawelem;)
Kochana to meeeeega gratulacje!!!!!! jednak cuda się zdarzają!!!! cudownie słyszeć takie informacje!!!
Cudzie trwaj na najbliższe kilka miesięcy!!!
emoji173.png
emoji173.png
emoji173.png
emoji173.png
emoji173.png
emoji173.png
emoji173.png

reklama
Kurcia ty się dzisiaj wizytujesz?????

Owszem:) mam miec rozpisana stymulacje.

Tak, wracamy do mojego rodzinnego domu :).

Wspaniale. Chetnie bym zamienila moje 50m2 na dom... ale ceny pod Krakowem takie ze leb chce urwac

@Kurcia 3mam mocno kciuki i wierzę mocno że teraz już tyle przeszłaś że czas i pora tulić różowe pupcie :* :D:)

Dzieki wielkie :*

Oj chyba tak;) cud pod Wawelem;)

Hahahaha [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Cud nad Wisla!

Do góry