reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziękuję za wszystkie kciuki:) wizytę mam dopiero o 18 także proszę nie puszczać kciuków... wczoraj odebrałam wyniki krwi i mam poza normami w % neurocytów i % limfocytów i już standardowo jakieś pojedyncze bakterie w moczu :oo::baffled: wolę nie czytać co te braki procentowe znaczą... czytałam klika dni temu o syndromie wicia gniazda przez przyszłą mamę... chyba coś w tym jest.... planuję kupić działkę blisko miasta rodzinnego... co z tego wyjdzie - nie wiem ale zaczynam myśleć że moje 50mkw mieszkania w bloku to za mało... co myślicie?;)
Jestem za, swój kawałek ziemi to fajna sprawa a jeszcze blisko domu rodzinnego. Super.

Km
Dziewczyny mam pytanie, ponieważ nie dostałam rozpiski zejścia z progesteronu doradzcie mi jak zrobić najlepiej. Od początku brałam 3x1 dopochwowo i 3x2 pod język. W 6 tyg doktor zezwolila zdjęcie dawki popołudniowej. I kazała stopniowo schodzić ale tak żeby brać do 12 tyg. W 8tyg zeszłam z podjęzykowej na noc, jutro planuje to jest 10tydz z podjęzykowej porannej bo strasznie po nich wymiotuje. I potem po tygodniu z jednej dopocheowej i w kolejnym z drugiej dawki dopochwowej. Tylko czy to ma znaczenie czy będzie to poranna dawka czy wieczorna? Pomóżcie;-)
Ponawiam mój wczorajszy wpis. Proszę o radę:)

Dziękuję za wszystkie kciuki:) wizytę mam dopiero o 18 także proszę nie puszczać kciuków... wczoraj odebrałam wyniki krwi i mam poza normami w % neurocytów i % limfocytów i już standardowo jakieś pojedyncze bakterie w moczu :oo::baffled: wolę nie czytać co te braki procentowe znaczą... czytałam klika dni temu o syndromie wicia gniazda przez przyszłą mamę... chyba coś w tym jest.... planuję kupić działkę blisko miasta rodzinnego... co z tego wyjdzie - nie wiem ale zaczynam myśleć że moje 50mkw mieszkania w bloku to za mało... co myślicie?;)

W ciąży normy krwi i moczu są trochę inne wiec się nie przejmuj i nie próbuj analizować ich za pomocą internetu :). Tylko lekarz widząc wszystkie parametry jest w stanie ocenić czy coś się dzieje.

A co do wicia gniazda... Ja jestem w 9 miesiącu ciąży i właśnie sprzedalismy 50mkw w bloku i chcemy się budować. Więc coś w tym jest ;)

Nasz maluszek ma 0.22mm I bijące serduszko
Cudzie trwaj!!!
Kochana coraz bardziej wierze ,ze i mi się uda ... biorąc ciebie i niektóre dziewczyny pod uwagę ktore miały tak bardzo pod gorke udało się ;) aż łezka mi się kreci :p mogę ci pogratulaowac wiec kochana niech ten cud trwa tego ci życzę z całego serca tak samo jak dla każdej dziewczyny

reklama
Do góry