reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziękuję za wszystkie kciuki:) wizytę mam dopiero o 18 także proszę nie puszczać kciuków... wczoraj odebrałam wyniki krwi i mam poza normami w % neurocytów i % limfocytów i już standardowo jakieś pojedyncze bakterie w moczu :oo::baffled: wolę nie czytać co te braki procentowe znaczą... czytałam klika dni temu o syndromie wicia gniazda przez przyszłą mamę... chyba coś w tym jest.... planuję kupić działkę blisko miasta rodzinnego... co z tego wyjdzie - nie wiem ale zaczynam myśleć że moje 50mkw mieszkania w bloku to za mało... co myślicie?;)
Jestem za, swój kawałek ziemi to fajna sprawa a jeszcze blisko domu rodzinnego. Super.

Km
Dziewczyny mam pytanie, ponieważ nie dostałam rozpiski zejścia z progesteronu doradzcie mi jak zrobić najlepiej. Od początku brałam 3x1 dopochwowo i 3x2 pod język. W 6 tyg doktor zezwolila zdjęcie dawki popołudniowej. I kazała stopniowo schodzić ale tak żeby brać do 12 tyg. W 8tyg zeszłam z podjęzykowej na noc, jutro planuje to jest 10tydz z podjęzykowej porannej bo strasznie po nich wymiotuje. I potem po tygodniu z jednej dopocheowej i w kolejnym z drugiej dawki dopochwowej. Tylko czy to ma znaczenie czy będzie to poranna dawka czy wieczorna? Pomóżcie;-)
Ponawiam mój wczorajszy wpis. Proszę o radę:)

Dziękuję za wszystkie kciuki:) wizytę mam dopiero o 18 także proszę nie puszczać kciuków... wczoraj odebrałam wyniki krwi i mam poza normami w % neurocytów i % limfocytów i już standardowo jakieś pojedyncze bakterie w moczu :oo::baffled: wolę nie czytać co te braki procentowe znaczą... czytałam klika dni temu o syndromie wicia gniazda przez przyszłą mamę... chyba coś w tym jest.... planuję kupić działkę blisko miasta rodzinnego... co z tego wyjdzie - nie wiem ale zaczynam myśleć że moje 50mkw mieszkania w bloku to za mało... co myślicie?;)

W ciąży normy krwi i moczu są trochę inne wiec się nie przejmuj i nie próbuj analizować ich za pomocą internetu :). Tylko lekarz widząc wszystkie parametry jest w stanie ocenić czy coś się dzieje.

A co do wicia gniazda... Ja jestem w 9 miesiącu ciąży i właśnie sprzedalismy 50mkw w bloku i chcemy się budować. Więc coś w tym jest ;)

Nasz maluszek ma 0.22mm I bijące serduszko
Cudzie trwaj!!!
Kochana coraz bardziej wierze ,ze i mi się uda ... biorąc ciebie i niektóre dziewczyny pod uwagę ktore miały tak bardzo pod gorke udało się ;) aż łezka mi się kreci :p mogę ci pogratulaowac wiec kochana niech ten cud trwa tego ci życzę z całego serca tak samo jak dla każdej dziewczyny

reklama
Do góry