PRzed crio w tym cyklu leki immunopresyjne a w sierpniu Crio ( 5 trans Mam nadzieje ze w końcu beta ruszy)Kochana 2-3 dni wczesniej lub pozniej nie ma znaczenia. A ruszasz z nowa procedura czy to przed crio?
reklama
@Barburka mamusia za maluszka i pięknych widoków ❤
@Kurcia kochana za wizyte ! Samych dobrych wiadomości i czekamy na zielone światło! ❤
@Gotart @Koniczyna82 mamuśki za Wasze pociechy ! Niech dadzą ładnie się pomierzyc ❤❤
MIŁEGO DNIA KOCHANE!
Ktoś chętny na prowadzenie kalendarza ?
@Kurcia kochana za wizyte ! Samych dobrych wiadomości i czekamy na zielone światło! ❤
@Gotart @Koniczyna82 mamuśki za Wasze pociechy ! Niech dadzą ładnie się pomierzyc ❤❤
MIŁEGO DNIA KOCHANE!
Ktoś chętny na prowadzenie kalendarza ?
Margit2018
Fanka BB :)
Kurcia ty się dzisiaj wizytujesz?????
dżoasia
To zapodaj sobie mniej wiecej 1-3dc. Chyba ze mialas transfery pozno, to na tej podstawie musisz wycelowac w odpowiedni momentPRzed crio w tym cyklu leki immunopresyjne a w sierpniu Crio ( 5 trans Mam nadzieje ze w końcu beta ruszy)
Margit2018
Jestem za, swój kawałek ziemi to fajna sprawa a jeszcze blisko domu rodzinnego. Super.Dziękuję za wszystkie kciuki wizytę mam dopiero o 18 także proszę nie puszczać kciuków... wczoraj odebrałam wyniki krwi i mam poza normami w % neurocytów i % limfocytów i już standardowo jakieś pojedyncze bakterie w moczu wolę nie czytać co te braki procentowe znaczą... czytałam klika dni temu o syndromie wicia gniazda przez przyszłą mamę... chyba coś w tym jest.... planuję kupić działkę blisko miasta rodzinnego... co z tego wyjdzie - nie wiem ale zaczynam myśleć że moje 50mkw mieszkania w bloku to za mało... co myślicie?
Km
Ponawiam mój wczorajszy wpis. Proszę o radęDziewczyny mam pytanie, ponieważ nie dostałam rozpiski zejścia z progesteronu doradzcie mi jak zrobić najlepiej. Od początku brałam 3x1 dopochwowo i 3x2 pod język. W 6 tyg doktor zezwolila zdjęcie dawki popołudniowej. I kazała stopniowo schodzić ale tak żeby brać do 12 tyg. W 8tyg zeszłam z podjęzykowej na noc, jutro planuje to jest 10tydz z podjęzykowej porannej bo strasznie po nich wymiotuje. I potem po tygodniu z jednej dopocheowej i w kolejnym z drugiej dawki dopochwowej. Tylko czy to ma znaczenie czy będzie to poranna dawka czy wieczorna? Pomóżcie;-)
Oczekiwanie2017
Dziękuję za wszystkie kciuki wizytę mam dopiero o 18 także proszę nie puszczać kciuków... wczoraj odebrałam wyniki krwi i mam poza normami w % neurocytów i % limfocytów i już standardowo jakieś pojedyncze bakterie w moczu wolę nie czytać co te braki procentowe znaczą... czytałam klika dni temu o syndromie wicia gniazda przez przyszłą mamę... chyba coś w tym jest.... planuję kupić działkę blisko miasta rodzinnego... co z tego wyjdzie - nie wiem ale zaczynam myśleć że moje 50mkw mieszkania w bloku to za mało... co myślicie?
W ciąży normy krwi i moczu są trochę inne wiec się nie przejmuj i nie próbuj analizować ich za pomocą internetu . Tylko lekarz widząc wszystkie parametry jest w stanie ocenić czy coś się dzieje.
A co do wicia gniazda... Ja jestem w 9 miesiącu ciąży i właśnie sprzedalismy 50mkw w bloku i chcemy się budować. Więc coś w tym jest
dżoasia
Ja bym na koniec zostawila dawke poranna, ale moze lepiej zapytaj na ciezarowkach - tam wiekszosc dziewczyn odstawianie lekow ma juz za soba wiec pewnie ich pomoc bedzie rzetelniejszaKm
Ponawiam mój wczorajszy wpis. Proszę o radę
Szczescie1986
Kochana coraz bardziej wierze ,ze i mi się uda ... biorąc ciebie i niektóre dziewczyny pod uwagę ktore miały tak bardzo pod gorke udało się aż łezka mi się kreci mogę ci pogratulaowac wiec kochana niech ten cud trwa tego ci życzę z całego serca tak samo jak dla każdej dziewczynyNasz maluszek ma 0.22mm I bijące serduszko
Cudzie trwaj!!!
reklama
Szczescie1986
Mam nadzieje ,ze i dla mnie pomoże jak dla ciebie ... ruszam już w tym miesiącu jeahhhDzięki Bogu że do niego trafiłam dzięki wam
Podziel się: