reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Gotadora, nie zastanawiałam się jeszcze nad kliniką.
Czytałam opinie o Bocianie i Artmedice i obie mają dobre. No Bocian ciut lepsze.

KrolowaFal, to znaczy Marcysiowa (chyba się nie przestawię na Twój nowy login:-D), co to znaczy, że Twój lekarz niezbyt pochlebnie wypowiadał się o Invimedzie? Mówił coś konkretnego?

reklama
Aduś dziękuje, ja piłam zioła Ojca Sroki, ale u mnie jajeczka zawsze były ok, moje amh było 4.5 . jeden jajnik mam mizerny, bo kiedyś go poturbowali ( ocalili 8mm przy operacji gdy miałam 21 lat- miałam conajmniej 8 cysts zrośniętych w jedną całość, te cysty to podobno zrobiły się w okresie dojrzewania z powodu takiego,że jak byłam dzieckiem miałam źle zrobioną operację na wyrostek ( w sumie to chyba 3 miałam), który się rozlał, doktor stwierdził,że z dziecka nic nie będzie i nie zaszył mi jelita, ja się uparłam i jestem, no ale to nie na temat...) , tak sobie myślę,że trochę to ja już od dawna miałam pod górkę
realmad2.gif
.... i tak, chyba spróbuje teraz w Invikcie

Właśnie oglądami wiadomości i mówią o dofinansowaniu in vitro ale ... samego zabiegu. A to przecież leki pochłaniają najwięcej pieniążków :wściekła/y: Jak dla mnie to żadna pomoc :no:

Elala, podwójne gratulacje! Coraz więcej bliźniaków się pojawia :-) Super, czas zapełnić niż demograficzny :-)

Godatora, przykro mi. Nie poddawaj się i walcz o szczeście. Jak widać po naszych dziewczynach z forum, walka o dzieciątko przynosi prędzej czy później sukces.

Sluchajcie z tą refundacją to mylse że i tak duzy postęp! trzy próby zaplodnienia nawet bez leków nawet to jest sukcesem jesli chodzi o postep w tej sparwie.. Uwazam ze jak na nasz 'zacofany' w tych sprawach kraj z swaitopodlądem z czasow średniowiecza to ogromny postęp.. brawo Tusk! dobre i to.. martwi mnie jednak to ze klucą się o mrozenie zarodkow..co oznaczalo by kazdorazowe stymulacje! a to jeszcze bardziej wyniszcza oragnizm!! oczywiscie o to klocą sie tępaki z PISu koledzy naszej wczorajszej sabotazystki Katoliczki z forum..wystrzelic ich w kosmos ale bez spadochronu jaki miał Felix :wściekła/y:
Kurcze ja caly czas mysle czy nie wyklucic sie o krotki protokół :( pojde chyba do prof. przy najblizszej miesiączce moze on jeszcze zweryfikuje plan mojego nowego doktora..

Dziewczyny wydaje mi się, że Invimed w Gdyni ma słabych embriologów 2 bardzo młode dziewczyny ok 30 lat i słabe laboratorium. Pewna dziewczyna, którą poznałam podczas punkcji mówiła, że jedna laska jechała na samą punkcję do INVIMEDU w Warszawie bo ponoć mają dobrych embriologów i porządny sprzęt, jakieś mega powiększające plemniki itp. Dostała zarodki i sama je przetransportowała, w Gdyni miała transfer. Dzisiaj jest w ciąży.

Gotadora - te zioła nr 1 są głównie na zrosty ..będe mieć histero to się okaże czy mam te zrosty ale mysle ze po moich przejsciach to bardzo prawdopodobne :( a jutro do wampirów na pobranie do badań immuno... :(

reklama
Do góry