reklama
misis188
Fanka BB :)
Jak mnie dr widzial to od razu pytal czy ma mi przepisac i sam mowil ze 2x1 po transferzeDlatego wiadomo, ze pomaga na stres i nie boli brzuch ze strachu i przede wszystkim macice wycisza.
Ale kto jak uważa, ja brałam jak lekarz pozwolił, nigdy sama.
Cassiah
Powodzenia!! Wypoczywaj dzisiaj, bierz progesteron i juz Pozniej zachowuj sie normalnie tylko rob wszystko spokojniej i bardziej flegmatycznie Jedz ananasa, avokado, orzechy i pij magnez. Nie dzwigaj nic i nie wysilaj sie. No i rozmawiaj z kropkami, sila milosci czyni cuda!Dzien dobry dziewczynki . Jedziemy dzis po dwa kropki o ile wszystko jest tak jak bylo w piatek bo wczoraj nie dzwonili w sprawie jajeczek.Macie moze jakies rady po transferze?
lafantynka
Hej ja po powrocie z transferu dużo leżałam, przedewszystkim relax, tv, książka i pozytywne myślenie! 3mam kciuki!!Dzien dobry dziewczynki . Jedziemy dzis po dwa kropki o ile wszystko jest tak jak bylo w piatek bo wczoraj nie dzwonili w sprawie jajeczek.Macie moze jakies rady po transferze?
Niusia21
Nie dziekuje zeby nie zapeszycPowodzenia!! Wypoczywaj dzisiaj, bierz progesteron i juz Pozniej zachowuj sie normalnie tylko rob wszystko spokojniej i bardziej flegmatycznie Jedz ananasa, avokado, orzechy i pij magnez. Nie dzwigaj nic i nie wysilaj sie. No i rozmawiaj z kropkami, sila milosci czyni cuda!
lafantynka
Niusia21
Ja zrobie tak samo ale jeszcze po transferze musze pojechac do bosowej porozmawiac co dalej z pracoHej ja po powrocie z transferu dużo leżałam, przedewszystkim relax, tv, książka i pozytywne myślenie! 3mam kciuki!!
Cześć, mam pytanie czy beta 6dpt jest przesądzajaca? Lecze się w invicta i są tam III weryfikacje. Pierwsza beta 3dpt nawet nie drgnęła.. Jutro kolejne podejście, za dwa dni powinna przyjść @ i zastanawiam się czy okres może się pojawić pomimo brania leków? Luteiny i estrofemu..
reklama
lafantynka
Hej ja leczę się w novum w Warszawie i zalecenie dostałam żeby testować 12-14 dzień po transferze, 6 dpt to krótki czas, mysle ze beta może jeszcze spokojnie podskoczyć! Głowa do gory a co do @ podczas brania leków tez właśnie się zastanawiam, przeczytałam ze może być różnie, może wystąpić ale nie musi. Może któraś z dziewczyn wie coś więcej na swoim przykładzie??Cześć, mam pytanie czy beta 6dpt jest przesądzajaca? Lecze się w invicta i są tam III weryfikacje. Pierwsza beta 3dpt nawet nie drgnęła.. Jutro kolejne podejście, za dwa dni powinna przyjść @ i zastanawiam się czy okres może się pojawić pomimo brania leków? Luteiny i estrofemu..
Podziel się: