reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A wogole to mam pytanie czy na początku ciazy bolal was brzuch? bo mnie tak jakby rozpiera od środka i boli jak na okres.Malo tego od dwoch dni mam mega bolesnosc piersi tez jak na okres....Czy ktoras odczuwa podobnie?Bede sie musiała gina zapytac tez czy to normalne :/

Nie wiem czy polecam, kupilam invag. Wczesniej czasem kupowalam lacibios femina ale ten jest doustny, a teraz chcialam zeby cos bezposrednio na podwoziu dzialalo;) ogolnie ponoc te lodowkowe najlepsze sa.
Na mnie tez on dobrze dziala. Jak walczylam z bakteriami przed laparoskopia, walka byla dluga i trudna bo co rusz nowy gorszy syf wychodzil w wymazie to jechalam na provagu, invagu i mialam tez provag zel do higieny intymnej i taki po myciu

A wogole to mam pytanie czy na początku ciazy bolal was brzuch? bo mnie tak jakby rozpiera od środka i boli jak na okres.Malo tego od dwoch dni mam mega bolesnosc piersi tez jak na okres....Czy ktoras odczuwa podobnie?Bede sie musiała gina zapytac tez czy to normalne :/
Kochana to jest jak najbardziej normalne bo tam sie dzieje teraz rewolucja, macica sie powieksza. Skurczy nie chcemy ale bole okresowe to standard:)

Dziękuję Ci baaardzo,baaardzo za te słowa....bo ja -przyznam się ostatnio po "radach"rodziny znowu miałam chwilę zwątpienia..czy warto:czas,emocje,latka,pieniądze...
Gratuluję z całego serducha ;)
Dziękuję :) Chwile zwątpienia są zawsze...ja też je miałam. A teraz dziękuje Bogu, że się nie poddałam ;) Warto, naprawdę :)

AniaAsia! Moje najserdeczniejsze gratulacje! Baaaaardzo sie ciesze Waszym szczesciem!! A powiedz jak synek? Co z tymi torbielkami? Mam nadzieje, ze jest zdrowiutki jak rybka! :) Jak dziewczyny nie wyprosily to ja poprosze jakies fotki Twojej malej wielkiej milosci :)
Dziękuję :) po torbielkach nie ma śladu. Synek jest zdrowy, dostał 10/10 pkt ;) Ważył 4680g , 58cm :)
Jest cudowny :)

Załączniki

• Nikoś8455261036544_n.jpg
    Nikoś8455261036544_n.jpg
    64,4 KB · Wyświetleń: 127
reklama
Ja raz siedzialam.z tyn na korytarzu. To nie jest prawda ze jesli to sie szybciej wchlania to ona szybciej schodzi czy cos w tym.stylu co one gadaja. Jest tam jedna polożna czy pielegniarka za ktora nie przepadalam i raz jak mi podpiela to zszedl mi w 40 minut. Jacw szoku bo slyszalam ze ma isc kolo 2 gidzin a co ja sie tam znam. A to g...prawda. ona mi ja za szybko puscila. Jak jezdzilam.na podanie na opieke nocna to sobie to sama regulowalam jak ma isc bo panie mnie juz tam znaly:)
Kurcze 40 minut to chyba jakis rekord w ciechockinku! No a z tym siedzeniem na korytarzu to juz w ogole! Dobrze, ze Cie do tej kafejki na dole nie wyslali z ta kroplowka;). Trzymamy sie zalecen cudotworcy!:)

Do góry