To ja mam identycznie! I z wypróżnianiem i z jedzeniem. I też mam jedynie ochotę na owoce, ale wylatuja że mnie natychmiast...To ja teraz w ciazy mam zupelnie inaczej. Zacznę od tego ze jem malo. Jestem.glodna a na nic nie mam ochoty. Przed ciaza mialam problemy z wyproznianiem a teraz zazwyczaj 2 razy dziennie na kibelek ide-mam.nadzieje ze to po ciazy mi zostanie. Ale moze ma na to wplyw rezygnacja ze słodyczy. Ciasto swojskie zjem zawsze z chęcią ale wszelkie wafelki, czekolady itp..jak dla mnie moglyby nie istniec teraz. Teraz tylko owoce
reklama
RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
A tsh 3.4?
Nie wiem czy jakaś dziewczyna Ci odpisała, ale ja przed ciążą borykałam się z podwyższoną prolaktyna i musiałam ją zbijać, chwile po zajściu w ciążę zaczęłam schodzić z leków (6-8tc), bo ona musi urosnąć w tym okresie, więc tu spokojnie. A tsh za wysokie, mój endokrynolog i ginekolog mówią, że najlepiej, aby było poniżej 2.
RedHotChiliPepper28
Jak często badacie tsh i ft4?
Raz w miesiącu teraz w ciąży, po porodzie przez rok co trzy miesiące.
chlopkers
Mialam tak samo. Encorton chyba na 2-3 dni przed, jak juz bralam progesteron a heparyne wieczor przed transferem [emoji4]Hej dziewczynki, byłam dziś na wizycie przed crio. Podchodzimy na sztucznym. Podpytalam o heparynę i encorton. Moja pani doktor mówi, że włączamy je dopiero jak włączymy progesteron. Czy to nie za późno? Jak u was to wyglądało?
Dzieki, bo już się zaczęłam martwićMialam tak samo. Encorton chyba na 2-3 dni przed, jak juz bralam progesteron a heparyne wieczor przed transferem [emoji4]
Agniecha1508
@dżoasia - Asik , jaki dowcipny polecasz ?Kup sobie jeszcze jakis dowcipny. Ja w siebie pakuje od gory i od dolu ale na szczescie wczoraj juz skonczylam antybiotyk, wiec teraz ten pro jeszcze kilka dni pobiore, zeby znowu grzybobrania nie bylo
myszkakiszka
Ooi matko a ja jakbym dymka puscila ajjj i jeszcze w dodatku urlop a tu zero alko a tu tak goraco nic tylko browarem ugasic pragnienie: P no to jade na bezalko heheheU mnie fajeczki na tej kuracji zabijaly metal w ustach
Ohh nie mow nic bo bym sobie tak dymeczka puscila jak mi przypomnialas ale mam nadzieje ze juz nie wroce do tego swinstwa
Ostatnia edycja:
dżoasia
Nie wiem czy polecam, kupilam invag. Wczesniej czasem kupowalam lacibios femina ale ten jest doustny, a teraz chcialam zeby cos bezposrednio na podwoziu dzialalo ogolnie ponoc te lodowkowe najlepsze sa.@dżoasia - Asik , jaki dowcipny polecasz ?
reklama
myszkakiszka
No wlasnie ja też tak mam ciagle mnie w brzuchu gniecie a do kibelka nie mogę. Mam zatwardzenie jakiesNapewno rezygnacja ze slodyczy duzo daje. flora w jelitach zmienia sie na dobra a lepsze bakterie to zdrowsze wyproznianie [emoji4] ja raczej z regularnoscia nigdy nie mialam problemow, bardziej w druga strone, za czesto zawsze biegalam do wc. Ale te ciagle wzdecia i krecenie w brzuchu, masakra
Podziel się: