reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ciężko mi powieki rano podnieść A Ty mówisz że takiej sflaczałej mam sobie wmawiać zajebistość:errr::errr::errr:
No cóż...Nie obiecuję ale się postaram:wink:
@Murawa - Murawka ja jak budzę się sflaczała - leżę chwilę mówię na glos " qurwa rusz tą dupe - dziś Twoj dzień , czas się pozbierać , weź się w garść kobieto " - działa , czasami powtarzam raz , czasami kilka

reklama
Kurcze mi ostatnio M kupil piwko bezalkoholowe, nowego Lecha 0,0%. Wiem, ze nawet mamaginekolog mowila ze piwa 0,0% mozna pic w ciazy. Ale jak zaczelam ogladac butelke i zobaczylam znaczek przekreslonego wieku 18, to stwierdzilam ze tam napewno jest jednak jakis slad alko i oddalam do wypicia emkowi [emoji3] pewnie bylo bezpieczne, ale jakos balam sie go napic. Jednak psychika potrafi niezle zablokowac [emoji23]

% jest w tych "bezalkoholowych". 0,0% są bez grama alkoholu. Ja polecam heńka:) Lesiu trochę kwasem chlebowym podchodzi.

Jeessu mi to kapalo 4,5h. Myslalam ze jajco zniose i sama sobie juz podkrecalam, zeby szybciej lecialo - mialam podpiete takie pokretlo ze mozna bylo precyzyjnie ustawiac z jaka predkoscia ma to leciec, ale pod koniec chociaz mialam ustawione na full to i tak ledwo kapalo
Dzoasia, to teraz w piatek jak to mialas podlaczone to tak wolno to lecialo? Moze sie powoli ucza :)

To ja teraz w ciazy mam zupelnie inaczej. Zacznę od tego ze jem malo. Jestem.glodna a na nic nie mam ochoty. Przed ciaza mialam problemy z wyproznianiem a teraz zazwyczaj 2 razy dziennie na kibelek ide-mam.nadzieje ze to po ciazy mi zostanie. Ale moze ma na to wplyw rezygnacja ze słodyczy. Ciasto swojskie zjem zawsze z chęcią ale wszelkie wafelki, czekolady itp..jak dla mnie moglyby nie istniec teraz. Teraz tylko owoce
O,Ty też owoce.Ja tak mam wlasciwie od 8tc.Już minęła mi faza na czeresnje,teraz króluje arbuz :-)

reklama
Do góry