reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Girls zrobiłam dzisiaj morfologie krwi ibwyszly mi 3 wyniki zawyżone czy to jest normalne np w ciazy

Załączniki

• Screenshot_20180707-124759_Gallery.jpg
    Screenshot_20180707-124759_Gallery.jpg
    125,7 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Beta chyba uslyszala, ze sie ostatnio martwilam o jej przyrost, bo dzis mnie pozytywnie zaskoczyla:
21dpt i beta 23621,
18dpt bylo 6396 [emoji4]
Juz sie nie bede wiecej kluc, czekam na srodowe usg, zobaczymy co tam slychac u malucha [emoji4]
Btw. Dzis mialam pierwsze spotkanie z wc. I to w dodatku szpitalnym [emoji23] miny ludzi stojacych na korytarzu gdy wreszcie wyszlam z lazienki, bezcenna [emoji23][emoji23]
ta z 18dpt musiała być chyba nie Twoja :D

Jestem po wizycie, mój lekarz w trakcie USG poprosił abym zamknęła oczy i wtedy to usłyszałam... to bicie serduszka!!!!!!! Pierwszy raz w życiu usłyszałam dźwięk bicia drugiej.istoty, którą było moje dziecko...noszę w.sobie dwa serduszka, jesteśmy z mężem w takim szoku że jeszcze to.do nas nie dochodzi. Uczucie którego nigdy w życiu.nie zapomnę i które pierwszy raz usłyszałam. Kochane moje walczcie, bo takie dni jak dziś.moje, są uwieńczeniem tych wszystkich starań i potyczek i walk co przechodzimy. Dobrej nocy kochane fajterki [emoji173]
I co tyle płaczu i lamentu było a tu piękne serduszko bije. Gratuluję. Proszę już więcej nie wątpić w swoją kruszynkę. [emoji8] który u Ciebie dpt? Ty chyba byłaś dwa dni przede mną, więc 28 dpt? [emoji4]

reklama
To bylo jedyne oznaczenie na Kopernika a nie w Zeromskim. To tez moglo miec wplyw
eee, szczerze w to wątpię... mogłaby być różnica 10-20 jednostek ale nie kilka tysięcy, a myślę, że miałaś sporo ponad 10tys... gorzej tylko jak innej lasce dali twój wynik i powtórzyła po 48h a tu przyrost wyszedł minimalny:/

Do góry