reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Super [emoji4] a na kiedy masz termin? To chyba tuz tuz? [emoji4]
no na 20 sierpnia więc jeszczr chwila :D ❤ zobaczysz jak Tobie zleci ;) ✊

Czy którejś z Was udało się poznać płeć dziecka podczas badań prenatalnych? Czy to zdecydowanie za wcześnie?
Hmm podczas badań nie ale dziewczyny na forum wieczorem po wrzuceniu mojego zdjęcia obstawialy dziewczynkę baa..nawet były pewne na 99% :laugh2: ja też miałam przeczucie , że dziewczynka i tak dzis mamy 33+4 z moja Lenka ❤

Zobacz załącznik 874401
Ja juz tule moja Sare [emoji173]️[emoji173]️ Urodzila sie o 8:52, 51cm i 3230g :) Jest zdrowa i to najwazniejsze, dostala 10ptk :) I jest sliczna. Puki co uczymy sie karmic piersia :)
Trzymam kciki za kazda z osobna [emoji173]️[emoji110]
@hope322 córcie masz przepiekna.
Siedze i patrze na Twoje malenstwo i nie moge sie oderwac.
bardzo bardzo Ci gratuluje
Wycaluj malucha ode mnie [emoji8]
A czapeczka wymiata [emoji6]

Kochane walczące Mamuśki, dziś trafiłam na SOR z silnym krwawieniem. Zaczęło się od plamienia i nagle poczułam jak dosłownie leci mi po nogach krew... płacz, niedowierzanie... to był najdłuższy kwadrans w moim życiu zanim trafilam na SOR. Niedowierzanie, przecież w poniedziałek widxialam i słyszałam serduszka! Ale kochane okazało się, że mam ... okres w ciazy, taka dziwna anomalia. Dzieciaki są zdrowe i rosna w siłę a krew się dosłownie ze mnie leje, nie tak jak przy okresie. Wiec pamiętajcie, jeżeli cokolwiek zacznie się dziac, to nie tracic wiary w swoje Kropki! One są silne i bardzo chca z nami zostać.
:szok::szok: ojej wspolczuje przezyc wazne ze z maluchami wszystko ok. Czy my do ku.. nedzy nie mozemy juz teraz poprostu cieszyc sie ciaza bez stresu

no na 20 sierpnia więc jeszczr chwila :D ❤ zobaczysz jak Tobie zleci ;) ✊

Hmm podczas badań nie ale dziewczyny na forum wieczorem po wrzuceniu mojego zdjęcia obstawialy dziewczynkę baa..nawet były pewne na 99% :laugh2: ja też miałam przeczucie , że dziewczynka i tak dzis mamy 33+4 z moja Lenka ❤
Ja cały czas czuję, że będzie chłopczyk choć zawsze marzyła mi się dziewczynka. Ciekawe czy moje przeczucia się sprawdza... A nóż widelec doktorek coś we wtorek zobaczy... Albo forumowe ekspertki :)

Dziewczynki może za chwilę zrobi się sentymentalnie i łzawo ale mam to w nosie że to forum jest ogólno dostępne. Codziennie przez rok czytałam wasze historie i płakałam razem z wami, cieszyłam się kiedy beta była pozytywna i drżałam czy urośnie. Mam 39 lat za sobą nieudane in vitro w parens krk ( brak zarodków), we wrześniu kolejny nieudany transfer w Novum. O to wszystko jestem pogniewana na Boga, bo do dziś nie rozumiałam czemu na mnie trafiło...Wczoraj zadzwoniłam rozstrzęsiona do Novum że menopauza mnie dopadła i że nawet crio planowane w tym miesiącu nie wyjdzie a mnie już brak sił i pomysłów co jeszcze zażyć co sobie wstrzyknąć by choć mieć cień szansy na drugie dziecko. I taka zrezygnowana udałam się po leki na wywołanie okresu do ginekologa, ustaliłyśmy co i jak mam zażywać i pani doktor zaprosiła mnie na usg. Wyobraźcie sobie....5 tydzień piękny pęcherzyk jesssu jestem w ciąży. Tak poprostu.
Ale czad!huuuraaaaaaa!niezla akcja pewnie jestes nieźle zaskoczona!bardzo sie ciesze i jeszcze bardziej Ci gratuluję! Ale super tyle ciaz się teraz "zrobilo"normalnie wysyp!świetnie![emoji173]:D:D:D

reklama
Ja cały czas czuję, że będzie chłopczyk choć zawsze marzyła mi się dziewczynka. Ciekawe czy moje przeczucia się sprawdza... A nóż widelec doktorek coś we wtorek zobaczy... Albo forumowe ekspertki :)
Ale były i takie co się dowiedziały :D
Może i się sprawdzi kto wie ❤ czekamy do wtorku i będziemy wtedy główkowały :D

Do góry