reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Może trwać kilka dni i pojawić się też za miesiąc. Ale za każdym razem mam się zgłaszać żeby się upewnić czy nic złego się nie dzieje. To co przeżyłam to nie da się opisać slowami, byłam pewna że to już koniec ...
Nie dziwię się ale bardzo dobrze, że to nic złego. [emoji8]

reklama
Może trwać kilka dni i pojawić się też za miesiąc. Ale za każdym razem mam się zgłaszać żeby się upewnić czy nic złego się nie dzieje. To co przeżyłam to nie da się opisać slowami, byłam pewna że to już koniec ...
Okres w ciazy! A ja myslalam ze to mit! Szok! Zdrowka zycze!!

No wlasnie kiedy heparyna jest refundowana? Pytam poniewaz na podstawie recepty z kliniki placilam zawsze 100%, natomiast jak bylam u mojego gin na usg, to dostalam recepte z refundacja i za 10 zastrzykow Neoparinu M zaplacil 3.20zl. Obydwu lekarzom pokazywalam te same wyniki z badan trombofilii, pai 1 homo i mthfr obydwie w wersji hetero. Myslalam ze to tylko dobra wola mojego ginekologa, albo ze w prywatnej klinice nie moga wystawiac recept na refundacje. A tu mowicie ze jest jakas podstawa do refundacji?
ja pokazałam wynik badania który zlecil mi Pasnik taki certyfikat dna ostałam i powiewdzialam w Ciechocinku ze mam heparynę brac cala ciaze to tez napisał w liscie do mojego lekarza. On sam mi poiwedzial ze jak bym miała porblem z refundacja to on może mi na zas przepisac ale lekarze w Gymcentrum bez problemu dali mi ref na podstawie tego wyniku. Pytanie jak to będzie wygladac jak się przeniosę do zwykłego ginekologa.

Murawa skąd ja znam taaakie rozbocie. Ta walka tak dołuje ale zbadaj to tsh. Masz dobrego endokrynologa?
;-*
Wiesz co no babka ma dobre opinie tylko ja od niedawna z nadczynności w hashi...
Starania ok...pewnie to dreptanie w miejscu robi swoje ale przenigdy nawet jak traciłam maluchy nie było tak strasznie:( Bo wiesz ja z tych twardzieli ;)
No nic napisałam maila I czekam.
Starsi radzą by wziąć całą tabletkę i nie wiem...jak jutro będzie tak żle to chyba spróbuję.

reklama
;-*
Wiesz co no babka ma dobre opinie tylko ja od niedawna z nadczynności w hashi...
Starania ok...pewnie to dreptanie w miejscu robi swoje ale przenigdy nawet jak traciłam maluchy nie było tak strasznie:( Bo wiesz ja z tych twardzieli ;)
No nic napisałam maila I czekam.
Starsi radzą by wziąć całą tabletkę i nie wiem...jak jutro będzie tak żle to chyba spróbuję.
Muraweczko, zanim weźmiesz dodatkową dawke to sprawdź to tsh dla spokoju :*

Do góry