reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki tak sie przygladam temu mojemu pierwszemu zdjeciu USG i porownuje z innymi na Google i wydaje mi sie ze przy tej wielkosci pecherzyku ciazowym (12mm) to powiniem byc bardziej widoczny pecherzyk żółtkowy :( A u mnie tylko taka mala kropeczka jest... Pamietacie jak u Was bylo na pierwszym USG zanim pojawil sie zarodek? Cos sie boje ze on jest duzo duzo za maly... :( Zobacz załącznik 874336
to chyba takie ujęcie, wyostrzone na największy wymiar pęcherzyka ciążowego, ja mam kilka zdjęć i na każdym pęcherzyk żółtkowy inny - jak mierzył zarodek to pęcherzyk był nieostry i mniejszy niż na tym na którym mierzył pęcherzyk więc wszystko jest ok!

reklama
Dziewczyny mnie dzisiaj znowu tak brzuch boli ze chodzę cały cZas do wc i sprawdzam czy przypadkiem @ nie dostałam...
Dodatkowo mam ból w krzyżu i pierwszy raz w życiu mnie bolało podczas aplikacji crinonu tak wszystko tak ściśniete jest...
A beta dopiero za tydzień mam robić...
Spokojnie... ja też czułam się jak na @ i nie przyszła... uwierz w kropka! trzymam kciuki

Super, ciesz sie pogada i baw sie dobrze :) A gdzie jestescie? Ja jak mieszkalam w Polsce to za dzieciaka co roku do Ustki jezdzilam, chyba moje ulubione miejsce nad Polskim morzem :) A kapiesz sie? Bo ja nie wiem kiedy juz mozna... Ja od punkcji ani sexu ani kapieli w morzu :(
W Świnoujściu. Nie kąpię się. Lepiej nie ryzykować. Siedzę sobie spokojnie na leżaczku i czytam książkę. Ewentualnie stopy moczę. :)

Dziewczyny mnie dzisiaj znowu tak brzuch boli ze chodzę cały cZas do wc i sprawdzam czy przypadkiem @ nie dostałam...
Dodatkowo mam ból w krzyżu i pierwszy raz w życiu mnie bolało podczas aplikacji crinonu tak wszystko tak ściśniete jest...
A beta dopiero za tydzień mam robić...
Hej, mam to samo! Dziś 10dpt! Rano bolał mnie brzuch jak na @, wzięłam nospe i jest nawet ok. Ale tez co chwile sprawdzam czy majtki czyste! Masakra! I plecy tez mnie bola! Może to dobry znak... oby!! A Ty który masz dzień??

Hej, mam to samo! Dziś 10dpt! Rano bolał mnie brzuch jak na @, wzięłam nospe i jest nawet ok. Ale tez co chwile sprawdzam czy majtki czyste! Masakra! I plecy tez mnie bola! Może to dobry znak... oby!! A Ty który masz dzień??
Hej , ja miałam transfer 30'06 , 5 dniowego kropka ❤ mam nadzieję że się wgryza

Ja przed tamta procedura mialam 5,26 a teraz mi wyszlo ze 3,64. Tak se mysle czy to moze nie przez to ze te suple biore, ale w pozytywnym sensie - bo podwyzszone amh jest przy pcos, a moze od tych supli mi sie troche jajniki naprawily, bo nawet jakas owu byla... hmmmmmm :)
Ee no to nie mam sie co porownywac u mnie AMH 0.68 wiec raczej z tych jajeczek ciezko cos bedzie wykrzesac. W Ciechocinku mnie chcieli stymulowac, ale jak dopytalam o szanse przy tym niskim AMH to lekarz przyznal, ze 20%.

to chyba takie ujęcie, wyostrzone na największy wymiar pęcherzyka ciążowego, ja mam kilka zdjęć i na każdym pęcherzyk żółtkowy inny - jak mierzył zarodek to pęcherzyk był nieostry i mniejszy niż na tym na którym mierzył pęcherzyk więc wszystko jest ok!
No tak logicznie mowisz... rzeczywiscie czesto ten pecherzyk ma taka jasna otoczke na zdjeciach ktora ledwo widac. Ale dziwne ze mojego nawet nie mierzyl... No bo co innego to moze byc? Zarodek na pewno nie.

Ee no to nie mam sie co porownywac u mnie AMH 0.68 wiec raczej z tych jajeczek ciezko cos bedzie wykrzesac. W Ciechocinku mnie chcieli stymulowac, ale jak dopytalam o szanse przy tym niskim AMH to lekarz przyznal, ze 20%.
Kochana, nie takie amh dziewczynki tu maja a sie stymuluja :) zrobisz jak uwazasz, sama wiesz co dla ciebie najleppsze, a jesli mowisz ze masz juz swoje dzidzi i nie masz parcia to wiadomo ;) ale chyba tak czy siak bym sprobowala na swoich :)

Kochana, nie takie amh dziewczynki tu maja a sie stymuluja :) zrobisz jak uwazasz, sama wiesz co dla ciebie najleppsze, a jesli mowisz ze masz juz swoje dzidzi i nie masz parcia to wiadomo ;) ale chyba tak czy siak bym sprobowala na swoich :)
Mi dawali 15% na wstępie. 3eba wierzyć nawet z 1 jajka może być ciaza

reklama
Do góry