lafantynka
Fanka BB :)
O nie!!! Bardzo mi przykro!! Ehh..Nie udało się trzymam kciuki za Ciebie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O nie!!! Bardzo mi przykro!! Ehh..Nie udało się trzymam kciuki za Ciebie
Super, ciesz sie pogada i baw sie dobrze A gdzie jestescie? Ja jak mieszkalam w Polsce to za dzieciaka co roku do Ustki jezdzilam, chyba moje ulubione miejsce nad Polskim morzem A kapiesz sie? Bo ja nie wiem kiedy juz mozna... Ja od punkcji ani sexu ani kapieli w morzuHej Dziewczyny,
dzisiaj u mnie 25 dpt a zatem 6 tydzień 2 dzien ciąży. Jak to szybko leci.
Od kilku dni mam ból w pachwinach, tak jakby zakwasy ale jednak inaczej i dzisiaj czuję pobolewanie w kręgosłupie i jakby ból korzonków. Co chwilę czuję, że coś ze mnie wypływa i z paniką w oczach sprawdzam majtki, ale na szczęście nic się nie dzieje. (Sorry za szczegóły)
Nad morzem pięknie. Dużo odpoczywam ale wieczorem i tak odpływam i muszę się budzić o 22 na tabsy. Ogólnie jest spoko i czekam z niecierpliwością na 13.07.
Życzę miłego dnia. [emoji8]
@sssurykatka bardzo mi przykro, że musisz przez to przechodzić. Mam nadzieję, że już wkrótce będziesz się cieszyła zdrową ciążą. [emoji8]
To powiedz pani koordynator ze sie ne zna i ze dzis @dżoasia miala prawidlowo podawany lek wymieszany.z sola. Kochana intralipid wyglada tak, jest to buteleczka 100ml i ne jest on w żadnej soli rozcienczony. Sol musisz miec osobno
Ja jezdzilam do Katowic a jest jeszcze Bielsko i Częstochowa z tym ze wszystkie zabiegi sa robione w Katowicach. Przed ta 4 stymulacja bralam gdzies poltora miesiaca a przed 5 okolo 2 miesiecyMówisz o klinię w Katowicach? Jak długi bralas te ferti? 2-3 miesiące dadzą jakieś efekty?
A może w ciechocinku faktycznie mają już rozcieńczony i wtedy tego czystego intralipidu jest mniej.
Sie chlop nie znaPowiedz to mojemu chłopu On twierdzi, że nie ogarniam rzeczywistości
No tego kochana jeszcze nie było żeby ktoś w Google szukał chyba, że pominęłam albo coś zacznij wierzyć w swoje szczęście ❤Dziewczynki tak sie przygladam temu mojemu pierwszemu zdjeciu USG i porownuje z innymi na Google i wydaje mi sie ze przy tej wielkosci pecherzyku ciazowym (12mm) to powiniem byc bardziej widoczny pecherzyk żółtkowy A u mnie tylko taka mala kropeczka jest... Pamietacie jak u Was bylo na pierwszym USG zanim pojawil sie zarodek? Cos sie boje ze on jest duzo duzo za maly... Zobacz załącznik 874336