reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej Dziewczyny,
dzisiaj u mnie 25 dpt a zatem 6 tydzień 2 dzien ciąży. Jak to szybko leci. ;)
Od kilku dni mam ból w pachwinach, tak jakby zakwasy ale jednak inaczej i dzisiaj czuję pobolewanie w kręgosłupie i jakby ból korzonków. Co chwilę czuję, że coś ze mnie wypływa i z paniką w oczach sprawdzam majtki, ale na szczęście nic się nie dzieje. (Sorry za szczegóły)
Nad morzem pięknie. Dużo odpoczywam ale wieczorem i tak odpływam i muszę się budzić o 22 na tabsy. Ogólnie jest spoko i czekam z niecierpliwością na 13.07.

Życzę miłego dnia. [emoji8]

@sssurykatka bardzo mi przykro, że musisz przez to przechodzić. Mam nadzieję, że już wkrótce będziesz się cieszyła zdrową ciążą. [emoji8]
Super, ciesz sie pogada i baw sie dobrze :) A gdzie jestescie? Ja jak mieszkalam w Polsce to za dzieciaka co roku do Ustki jezdzilam, chyba moje ulubione miejsce nad Polskim morzem :) A kapiesz sie? Bo ja nie wiem kiedy juz mozna... Ja od punkcji ani sexu ani kapieli w morzu :(

To powiedz pani koordynator ze sie ne zna i ze dzis @dżoasia miala prawidlowo podawany lek wymieszany.z sola. Kochana intralipid wyglada tak, jest to buteleczka 100ml i ne jest on w żadnej soli rozcienczony. Sol musisz miec osobno

A może w ciechocinku faktycznie mają już rozcieńczony i wtedy tego czystego intralipidu jest mniej.

Dziewczynki tak sie przygladam temu mojemu pierwszemu zdjeciu USG i porownuje z innymi na Google i wydaje mi sie ze przy tej wielkosci pecherzyku ciazowym (12mm) to powiniem byc bardziej widoczny pecherzyk żółtkowy :( A u mnie tylko taka mala kropeczka jest... Pamietacie jak u Was bylo na pierwszym USG zanim pojawil sie zarodek? Cos sie boje ze on jest duzo duzo za maly... :(
1530875775769.jpg

Załączniki

• 1530875775769.jpg
    1530875775769.jpg
    653,3 KB · Wyświetleń: 469
Mówisz o klinię w Katowicach? Jak długi bralas te ferti? 2-3 miesiące dadzą jakieś efekty?
Ja jezdzilam do Katowic a jest jeszcze Bielsko i Częstochowa z tym ze wszystkie zabiegi sa robione w Katowicach. Przed ta 4 stymulacja bralam gdzies poltora miesiaca a przed 5 okolo 2 miesiecy

Dziewczyny mnie dzisiaj znowu tak brzuch boli ze chodzę cały cZas do wc i sprawdzam czy przypadkiem @ nie dostałam...
Dodatkowo mam ból w krzyżu i pierwszy raz w życiu mnie bolało podczas aplikacji crinonu tak wszystko tak ściśniete jest...
A beta dopiero za tydzień mam robić...

Dziewczynki tak sie przygladam temu mojemu pierwszemu zdjeciu USG i porownuje z innymi na Google i wydaje mi sie ze przy tej wielkosci pecherzyku ciazowym (12mm) to powiniem byc bardziej widoczny pecherzyk żółtkowy :( A u mnie tylko taka mala kropeczka jest... Pamietacie jak u Was bylo na pierwszym USG zanim pojawil sie zarodek? Cos sie boje ze on jest duzo duzo za maly... :( Zobacz załącznik 874336
No tego kochana jeszcze nie było żeby ktoś w Google szukał :D chyba, że pominęłam albo coś :D zacznij wierzyć w swoje szczęście ❤

reklama
Dziewczyny prosze o pomoc jakie amh musi byc do refundacji in vitro. Moje jest tak niskie, ze szkoda nawet wspominac. Amimo tego Lewy twierdzi, ze mam szanse. I 2 pytanie czy gynoflor mogl wplynac na obnizenie amh? Inne fsh dhea itd w normie

Do góry