reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej Dziewczyny,
dzisiaj u mnie 25 dpt a zatem 6 tydzień 2 dzien ciąży. Jak to szybko leci. ;)
Od kilku dni mam ból w pachwinach, tak jakby zakwasy ale jednak inaczej i dzisiaj czuję pobolewanie w kręgosłupie i jakby ból korzonków. Co chwilę czuję, że coś ze mnie wypływa i z paniką w oczach sprawdzam majtki, ale na szczęście nic się nie dzieje. (Sorry za szczegóły)
Nad morzem pięknie. Dużo odpoczywam ale wieczorem i tak odpływam i muszę się budzić o 22 na tabsy. Ogólnie jest spoko i czekam z niecierpliwością na 13.07.

Życzę miłego dnia. [emoji8]

@sssurykatka bardzo mi przykro, że musisz przez to przechodzić. Mam nadzieję, że już wkrótce będziesz się cieszyła zdrową ciążą. [emoji8]
Super, ciesz sie pogada i baw sie dobrze :) A gdzie jestescie? Ja jak mieszkalam w Polsce to za dzieciaka co roku do Ustki jezdzilam, chyba moje ulubione miejsce nad Polskim morzem :) A kapiesz sie? Bo ja nie wiem kiedy juz mozna... Ja od punkcji ani sexu ani kapieli w morzu :(

To powiedz pani koordynator ze sie ne zna i ze dzis @dżoasia miala prawidlowo podawany lek wymieszany.z sola. Kochana intralipid wyglada tak, jest to buteleczka 100ml i ne jest on w żadnej soli rozcienczony. Sol musisz miec osobno

A może w ciechocinku faktycznie mają już rozcieńczony i wtedy tego czystego intralipidu jest mniej.

Dziewczynki tak sie przygladam temu mojemu pierwszemu zdjeciu USG i porownuje z innymi na Google i wydaje mi sie ze przy tej wielkosci pecherzyku ciazowym (12mm) to powiniem byc bardziej widoczny pecherzyk żółtkowy :( A u mnie tylko taka mala kropeczka jest... Pamietacie jak u Was bylo na pierwszym USG zanim pojawil sie zarodek? Cos sie boje ze on jest duzo duzo za maly... :(
1530875775769.jpg

Załączniki

• 1530875775769.jpg
    1530875775769.jpg
    653,3 KB · Wyświetleń: 473
Mówisz o klinię w Katowicach? Jak długi bralas te ferti? 2-3 miesiące dadzą jakieś efekty?
Ja jezdzilam do Katowic a jest jeszcze Bielsko i Częstochowa z tym ze wszystkie zabiegi sa robione w Katowicach. Przed ta 4 stymulacja bralam gdzies poltora miesiaca a przed 5 okolo 2 miesiecy

Dziewczyny mnie dzisiaj znowu tak brzuch boli ze chodzę cały cZas do wc i sprawdzam czy przypadkiem @ nie dostałam...
Dodatkowo mam ból w krzyżu i pierwszy raz w życiu mnie bolało podczas aplikacji crinonu tak wszystko tak ściśniete jest...
A beta dopiero za tydzień mam robić...

Dziewczynki tak sie przygladam temu mojemu pierwszemu zdjeciu USG i porownuje z innymi na Google i wydaje mi sie ze przy tej wielkosci pecherzyku ciazowym (12mm) to powiniem byc bardziej widoczny pecherzyk żółtkowy :( A u mnie tylko taka mala kropeczka jest... Pamietacie jak u Was bylo na pierwszym USG zanim pojawil sie zarodek? Cos sie boje ze on jest duzo duzo za maly... :( Zobacz załącznik 874336
No tego kochana jeszcze nie było żeby ktoś w Google szukał :D chyba, że pominęłam albo coś :D zacznij wierzyć w swoje szczęście ❤

reklama
Dziewczyny prosze o pomoc jakie amh musi byc do refundacji in vitro. Moje jest tak niskie, ze szkoda nawet wspominac. Amimo tego Lewy twierdzi, ze mam szanse. I 2 pytanie czy gynoflor mogl wplynac na obnizenie amh? Inne fsh dhea itd w normie

Do góry