sssurykatka
Fanka BB :)
Dzięki za odpowiedź. Część z tych badań.miałam już po poprzednim poronieniu. I są ok. Ale chyba jednak się do niego wybiorę...Ja na pierwsza wizyte robilam dosyc duzo ale zaznaczam, ze sama je robilam jeszcze przed wizyta na podstawie tego co dr innym dziewczynom zalecal. Ponizej napisalam Jakie. U mnie tez byla proba zagniezdzenia, co prawda beta duzo nizsza niz u Ciebie, ale powiedzieli mi w klinice, ze moze tak byc, ze moj organizm odrzuca zarodek I kazali zrobic test allo mlr 8 tyg po nieudanym transferze, ale w miedzyczasie Pasnik powiedzial zeby nie robic tego bo na podstawie cytokin mogl juz powiedziec ze organizm wytwarza przeciwciala chroniace zarodek, wiec moze w ta strone trzeba sprawdzic? Chyba LCT i IMK sa dosyc czesto zlecane przez Pasnika.
A oto moja lista
helicobacter pyroli, przeciwciala przeciw antygenom lozyska APA, przeciwciala przeciwplemnikowe ASA, test IMK, test CBA (ocena cytokinprofilu Th1/Th2), mutacja Leiden, PAI, przeciwciala antykardiolopinowe IgG/IgM (ACA), przeciwciala jadrowe ANA, przeciwciala przeciw antygenom jajnika AOA i AZPA, bialko S wolne, bialko C, bialko C (APC-R), homocysteina, mutacja genu dla homocysteiny MTHFR, antykoagulant tocznia. Po wizycie jeszcze Test LCT mi zlecil.
A H.pylori to z krwi przeciwciała? Przecież to nie swiadczy o aktywnym zakazeniu, jeśli miało się kiedyś w swoim życiu to p/ciała z krwi zawsze wyjdą dodatnie...