reklama
chlopkers
Fanka BB :)
Jak cudownie!!!! [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] Aaa [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] zdrowka dla Was [emoji9][emoji9][emoji9]Dwa piekne, bijące serduszka ... Kochane to zdjęcie to dowód, że warto walczyć!
sssurykatka
Ogromne gratulacje! Piękne KropkiDwa piekne, bijące serduszka ... Kochane to zdjęcie to dowód, że warto walczyć!
Warto dziewczyny, walczymy do upadłego!
Do mnie na salę przyszła dziewczyna w 7.mcu ciaży i prawie się poryczałam słuchajc jej ktg...
Ale w sumie dzięki temu, ze jest, muszę trzymać się w pionie. Ale jeśli jutro nie potwierdzą ciąży pozamacicznej to i tak stad spadam.
izabella87
Dwa piekne, bijące serduszka ... Kochane to zdjęcie to dowód, że warto walczyć!
To robson dziś same dobre inf przekazuje
Gratuluje 3 mam kciuki za dzieciaczki
Czyli Ty co stosowałaś ? Utragestan?
3x2 utrogestan, 3x2 duphaston - progesteron miałam niski (ok 7), ale nie miałam plamień ani skurczy. Dostałam jeszcze 1x prolutex (prog wzrósł do 16).
Przy następnym transferze pewnie zapytam o ten crinone+utragestan.
Nie chodzi o to, że lutinus jest zły, tylko że jest nienaturalnie drogi. Biorąc 3x2 miesięczna kuracja wychodzi: utragestan 180 zl, lutinus 1450. Przecież to jest jakiś absurd.
Justin87
Cudownie. [emoji173][emoji173][emoji173] Który masz dokładnie dpt?Dwa piekne, bijące serduszka ... Kochane to zdjęcie to dowód, że warto walczyć!
Ok dzieki rozumiem[emoji4] Ale jesli chodzi o tansze alternatywy dostepne w Pl (oprocz podrazniajacej wiekszosc kobiet Luteiny), znasz jakies?
Myślałam że nie ma, ale weszłam na bazę leków i jest : Lutogen - 37 zł 30 tabletek, progesteron Besins - 47 zł 30 tabletek, cyclogest ale ten dostępne tylko w dawce 400 mg.
Ten besins faktycznie gdzieś słyszałam na forum, ale nie wiem u kogo
chlopkers
Super dziekuje [emoji4] zagadam do Dr jak bede w przyszlym tyg w klinice [emoji4]Myślałam że nie ma, ale weszłam na bazę leków i jest : Lutogen - 37 zł 30 tabletek, progesteron Besins - 47 zł 30 tabletek, cyclogest ale ten dostępne tylko w dawce 400 mg.
Ten besins faktycznie gdzieś słyszałam na forum, ale nie wiem u kogo
reklama
Podziel się: